'Mijn Pop-uprestaurant!' stopt voor Thomas en Alexia

donderdag 30 april 2015

Brussel of Oostende. Streetfood of vergeten delen van het rund. Vlaanderen had slecht nieuws voor Thomas en Alexia van 'BUFF' in Oostende, die het avontuur zo als eerste ten einde zien komen.

Met hun originele concept – rundsvlees van kop tot staart – wisten de ambitieuze Thomas en Alexia de jury meteen te overtuigen bij de start van 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Een concept dat afgelopen dinsdag ook bij recensent Jeroen Meus in de smaak viel. De originele hapjes en het mooiste stukje van Bella de koe wisten hem te bekoren, de ravioli en het verrassingsplankje deden dat niet. Oostende en Brussel werden genomineerd en de kijker besliste over het lot van beide pop-ups.

Het verdict van Evi Hanssen was hard: de pop-up die als eerste dichtgaat is 'BUFF'. Thomas en Alexia zien zo een einde aan 'Mijn Pop-uprestaurant!' komen, maar blikken met een goed gevoel terug op de voorbije weken. 'We hebben keihard geknokt en hebben elke dag ons uiterste best gedaan. Die constante adrenaline valt nu weg. Het liedje had zeker en vast langer mogen duren, liefst zelfs nog langer dan twee maanden. We gaan het ontzettend hard missen, maar hebben ook ongelofelijk veel bijgeleerd.'

De deur van 'BUFF' mag voor Thomas en Alexia dan wel dichtgaan, voor kijkend Vlaanderen blijft ze nog heel even open. Vanaf dinsdag 5 mei 2015 kan er na de uitzending van 'Mijn Pop-uprestaurant!' namelijk via een grote online veiling geboden worden op de inboedel van de pop-up. Heb je de voorbije weken spullen in het restaurant zien staan die ook in jouw interieur zouden passen? Wil je een blijvende herinnering aan het West-Vlaamse duo overhouden? Of ben je op zoek naar het ultieme koopje? Ga dan vanaf dinsdagavond naar vtm.be, doe een bod op de verschillende items uit het restaurant en geef de inboedel uit 'BUFF' een tweede leven.

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down the Road' - seizoen 2 (foto: Eén - © VRT 2019)

De groep geniet van het trage leven midden in de natuur tijdens twee dagen wildkamperen. Geoffrey en Charlotte lijken in dit prachtige decor steeds meer tot elkaar aangetrokken te worden, terwijl Maarten zijn verliefdheid voor Saar maar niet kan loslaten. Na het wildkamperen wacht de groep een spannende uitdaging. Wie hoogtevrees heeft, kan die gaan overwinnen tijdens een 'deathride' van maar liefst 2 km lang.

'Down the Road', om 20.40 uur op En.

Dossiers