Meer dan 135.000 mensen voor allerlaatste Flikkendag

zondag 28 september 2008

Het mooie weer heeft heel wat fans naar de Gentse binnenstad gelokt voor de allerlaatste Flikkendag. De formule bleef vrijwel ongewijzigd. Hoogtepunt van de dag was de parade met heel wat acteurs uit de populaire En-reeks.

Op t

al van plaatsen in de stad kon het publiek kennismaken met de verschillende hulpdiensten. Maar het grootste deel van het publiek kwam natuurlijk voor de 'Flikken'-parade.

Het was immers de laatste renie voor het grote publiek. Binnenkort brengt En de tiende en meteen ook laatste reeks 'Flikken' op het scherm. De serie blijft immens populair. Ludo Hellinx en Mark Tijsmans, respectievelijk Raymond Jacobs en Wilfried Pasmans, waren maar enkele acteurs van de huidige cast die aanwezig waren tijdens de parade. Ook Roel Vanderstukken (Michiel Dewaele) en Ianka Fleerackers (Emma Boon) waren op de afspraak.

Het grote 'Flikken'-feest werd afgesloten door een groepje zingende 'Flikken'-acteurs. Onder andere Roel Vanderstukken, Werner De Smedt en Andrea Croonenberghs zorgde voor de muzikale afsluiter. Voor Andrea was het trouwens dubbel feest. Zij vierde haar 44-ste verjaardag tijdens deze Flikkendag.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Flikken 10

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers