Meer dan 135.000 mensen voor allerlaatste Flikkendag

zondag 28 september 2008

Het mooie weer heeft heel wat fans naar de Gentse binnenstad gelokt voor de allerlaatste Flikkendag. De formule bleef vrijwel ongewijzigd. Hoogtepunt van de dag was de parade met heel wat acteurs uit de populaire En-reeks.

Op t

al van plaatsen in de stad kon het publiek kennismaken met de verschillende hulpdiensten. Maar het grootste deel van het publiek kwam natuurlijk voor de 'Flikken'-parade.

Het was immers de laatste renie voor het grote publiek. Binnenkort brengt En de tiende en meteen ook laatste reeks 'Flikken' op het scherm. De serie blijft immens populair. Ludo Hellinx en Mark Tijsmans, respectievelijk Raymond Jacobs en Wilfried Pasmans, waren maar enkele acteurs van de huidige cast die aanwezig waren tijdens de parade. Ook Roel Vanderstukken (Michiel Dewaele) en Ianka Fleerackers (Emma Boon) waren op de afspraak.

Het grote 'Flikken'-feest werd afgesloten door een groepje zingende 'Flikken'-acteurs. Onder andere Roel Vanderstukken, Werner De Smedt en Andrea Croonenberghs zorgde voor de muzikale afsluiter. Voor Andrea was het trouwens dubbel feest. Zij vierde haar 44-ste verjaardag tijdens deze Flikkendag.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Flikken 10

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers