Meer dan 135.000 mensen voor allerlaatste Flikkendag

zondag 28 september 2008

Het mooie weer heeft heel wat fans naar de Gentse binnenstad gelokt voor de allerlaatste Flikkendag. De formule bleef vrijwel ongewijzigd. Hoogtepunt van de dag was de parade met heel wat acteurs uit de populaire En-reeks.

Op t

al van plaatsen in de stad kon het publiek kennismaken met de verschillende hulpdiensten. Maar het grootste deel van het publiek kwam natuurlijk voor de 'Flikken'-parade.

Het was immers de laatste renie voor het grote publiek. Binnenkort brengt En de tiende en meteen ook laatste reeks 'Flikken' op het scherm. De serie blijft immens populair. Ludo Hellinx en Mark Tijsmans, respectievelijk Raymond Jacobs en Wilfried Pasmans, waren maar enkele acteurs van de huidige cast die aanwezig waren tijdens de parade. Ook Roel Vanderstukken (Michiel Dewaele) en Ianka Fleerackers (Emma Boon) waren op de afspraak.

Het grote 'Flikken'-feest werd afgesloten door een groepje zingende 'Flikken'-acteurs. Onder andere Roel Vanderstukken, Werner De Smedt en Andrea Croonenberghs zorgde voor de muzikale afsluiter. Voor Andrea was het trouwens dubbel feest. Zij vierde haar 44-ste verjaardag tijdens deze Flikkendag.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Flikken 10

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers