Mathias en Staf Coppens gaan de grenzen van hun lichaam verkennen

woensdag 9 januari 2013

Productiehuis Operatie Koekoek werkt voor VTM aan een nieuw populair-wetenschappelijk programma 'Het Lichaam van Coppens'. Hierin gaan de broers Mathias en Staf Coppens hun lichaam ter beschikking stellen van de wetenschap. Zij zullen testen uitvoeren en zien welk effect de proeven op hun lichaam hebben.

Het nieuws stond deze week eerst in Story te lezen en werd intussen door VTM bevestigd. Woordvoerster Sara Vercauteren stelt wel dat het om een proefproject gaat en dat het nog niet zeker is dat het programma effectief zal worden uitgezonden.


Woensdagmiddag was op Q-music wel te horen dat An Lemmens is aangezocht als presentatrice van het programma.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers