Mathias en Staf Coppens gaan de grenzen van hun lichaam verkennen

woensdag 9 januari 2013

Productiehuis Operatie Koekoek werkt voor VTM aan een nieuw populair-wetenschappelijk programma 'Het Lichaam van Coppens'. Hierin gaan de broers Mathias en Staf Coppens hun lichaam ter beschikking stellen van de wetenschap. Zij zullen testen uitvoeren en zien welk effect de proeven op hun lichaam hebben.

Het nieuws stond deze week eerst in Story te lezen en werd intussen door VTM bevestigd. Woordvoerster Sara Vercauteren stelt wel dat het om een proefproject gaat en dat het nog niet zeker is dat het programma effectief zal worden uitgezonden.


Woensdagmiddag was op Q-music wel te horen dat An Lemmens is aangezocht als presentatrice van het programma.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers