Massaal veel inschrijvingen voor 'De Mol'

dinsdag 19 juni 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Het VIER-programma 'De Mol' blijft tot de verbeelding spreken. Vrijdag 15 juni werden de inschrijvingen voor een nieuw seizoen afgesloten. Volgens Het Nieuwsblad stelden maar liefst 11.000 deelnemers zich kandidaat.

In 2015, toen 'De Mol' van onder het stof werd gehaald, schreven zich zo'n 3000 mensen in. Vorig jaar iets meer dan 10.000 mensen en dit jaar stelden zich dus dik 11.000 geïnteresseerden kandidaat. Woestijnvis gaat nu druk aan het screenen want uiteindelijk zullen maar 10 kandidaten uiteindelijk uitverkoren zijn. En één ding is zeker: één van hen is 'De Mol'!


Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers