Massaal veel inschrijvingen voor 'De Mol'

dinsdag 19 juni 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Het VIER-programma 'De Mol' blijft tot de verbeelding spreken. Vrijdag 15 juni werden de inschrijvingen voor een nieuw seizoen afgesloten. Volgens Het Nieuwsblad stelden maar liefst 11.000 deelnemers zich kandidaat.

In 2015, toen 'De Mol' van onder het stof werd gehaald, schreven zich zo'n 3000 mensen in. Vorig jaar iets meer dan 10.000 mensen en dit jaar stelden zich dus dik 11.000 geïnteresseerden kandidaat. Woestijnvis gaat nu druk aan het screenen want uiteindelijk zullen maar 10 kandidaten uiteindelijk uitverkoren zijn. En één ding is zeker: één van hen is 'De Mol'!


Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers