Mark Tijsmans ontgoocheld over einde 'Flikken'

dinsdag 10 juni 2008

Maandag werd een stukje VRT-geschiedenis geschreven in Gent. Voor de allerlaatste keer was de stad gastheer voor de populaire En-reeks 'Flikken'. De cast nam gisteren de laatste scnes op voor de ultieme aflevering, het slot van het tiende seizoen 'Flikken'.

De b

eslissing was al een tijdje gevallen, maar wordt pas nu werkelijkheid voor de hoofdrolspelers van 'Flikken'. De kijkers krijgen volgend tv-seizoen nog n reeks op het scherm, daarna valt definitief het doek over de serie.

Voor de acteurs die er bij waren van bij de start van de serie, is de ontgoocheling groot. Mark Tijsmans (Pasmans), samen met Ludo Hellinx (Raymond) de enige oorspronkelijke acteurs, is scherp voor de VRT: 'Als ik het voor het zeggen had, had de reeks blijven lopen. Als in het buitenland een tv-serie een succes heeft, zoekt men tot men een formule heeft gevonden om die verder te kunnen zetten. Als hier iets langer loopt dan 4 jaar, moet je je bijna verontschuldigen'.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Flikken 10

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers