Mark Tijsmans ontgoocheld over einde 'Flikken'

dinsdag 10 juni 2008

Maandag werd een stukje VRT-geschiedenis geschreven in Gent. Voor de allerlaatste keer was de stad gastheer voor de populaire En-reeks 'Flikken'. De cast nam gisteren de laatste scnes op voor de ultieme aflevering, het slot van het tiende seizoen 'Flikken'.

De b

eslissing was al een tijdje gevallen, maar wordt pas nu werkelijkheid voor de hoofdrolspelers van 'Flikken'. De kijkers krijgen volgend tv-seizoen nog n reeks op het scherm, daarna valt definitief het doek over de serie.

Voor de acteurs die er bij waren van bij de start van de serie, is de ontgoocheling groot. Mark Tijsmans (Pasmans), samen met Ludo Hellinx (Raymond) de enige oorspronkelijke acteurs, is scherp voor de VRT: 'Als ik het voor het zeggen had, had de reeks blijven lopen. Als in het buitenland een tv-serie een succes heeft, zoekt men tot men een formule heeft gevonden om die verder te kunnen zetten. Als hier iets langer loopt dan 4 jaar, moet je je bijna verontschuldigen'.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Flikken 10

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers