Marianne Devriese en partner Steve Geerts verwachten derde spruit

donderdag 19 maart 2015

Opnieuw heuglijk nieuws van op de set van 'Familie': actrice Marianne Devriese, die in de reeks de rol van Evy speelt, wordt binnenkort mama van haar derde kindje.

Marianne en haar partner Steve Geerts ('Cordon', 'Amateurs', e.a.) verwachten eind deze zomer een broertje of zusje voor Lina (4) en Ava (2).


'Er staan ons spannende en drukke tijden te wachten, maar vooral ook veel plezier', vertelt Marianne Devriese. 'Lina (4) heeft een broertje 'besteld', want 'dat heb ik nog niet mama'. En Ava (2) is ervan overtuigd dat de baby bij haar in de buik zit. Het wordt een gezellige drukte hier in huis!'

Marianne blijft de komende maanden gewoon op de afspraak op de set in Boortmeerbeek. Haar zwangerschap werd verwerkt in de scenario's.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiŽnter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers