Maandag start nieuwe talkshow 'Van Gils & Gasten' op En

zondag 30 augustus 2015

Op maandag 31 augustus start op En de nieuwe talkshow 'Van Gils & Gasten' met gastheer Lieven Van Gils. Hij ontvangt in zijn programma bekende en onbekende gasten om samen te praten over wat er op dat moment in de Vlaanderen en de wereld gebeurt.

Na sidekick geweest te zijn van Phara de Aguire in 'Phara' en na de laatavondtalkshow 'Reyers Laat' op Canvas heeft Lieven Van Gils echt schik gekregen in praatprogramma’s. 'Van Gils & gasten' zal in de eerste plaats een talkshow zijn met eventueel een beetje show en muziek erbij.

Het gesprek dat de gasten voeren rond de prachtige tafel, die het hart vormt van de studio, moet centraal staan. Nieuw is wel dat de foyer zich in de studio bevindt. Daar worden de verschillende gasten ontvangen en daar kunnen de gasten al met elkaar kennis maken en eventueel een praatje slaan.

'Van Gils & Gasten' is geen debatprogramma, wel zal er van mening gewisseld worden, naar elkaars inzichten geluisterd worden en eventueel naar een oplossing gezocht worden. 'Van Gils & Gasten' zal uiteraard ook inspelen op de actualiteit, de polsslag van het nieuws zit erin.

De talkshow heeft geen vaste rubrieken en het aantal gasten is niet bepaald. 'Van Gils & Gasten' moet wel steeds op een positieve noot eindigen. De kijker moet met een goed gevoel de dag kunnen afronden en iets hebben opgestoken van 'Van Gils & gasten'.

De eerste week brengen onder anderen Maaike Cafmeyer, Willy Sommers, Goedele Liekens en Jan Mulder de nodige inhoud mee. Ampersanten wordt het nieuwe werkwoord, gasten aan tafel met elkaar laten praten is de opdracht van Lieven. Hij gaat op zoek naar relevante en verrassende gesprekken.

'Van Gils & Gasten', vanaf 31 augustus van maandag tot en met donderdag om 22.00 uur op Eén.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers