Maak kennis met het vernieuwde Canvas

dinsdag 11 augustus 2015

Dinsdag 11 augustus heeft netmanager Paul Peyskens samen met een aantal programmamakers het vernieuwde Canvas voorgesteld aan de pers.

Hij benadrukte dat Canvas de referentie wil zijn in de duiding over vijf kerndomeinen: nationale en internationale politiek, kunst en cultuur, wetenschappen, economie en ondernemen, en sport.


Daarnaast wil Canvas een alternatief bieden op het gebied van fictie en ontspanning, en toonaangevend zijn met zijn beeldvoering. Canvas is een venster op de wereld, zowel dichtbij als veraf, en kan worden beleefd op drie platformen: televisie, digitaal en evenementen.

Dinsdag ging het in eerste instantie over het televisieaanbod. De twee andere pijlers komen respectievelijk aan bod bij de lancering van de nieuwe website en in de loop van het najaar.

Meer informatie over het aanbod lees je hier later vandaag. Wie al wil kennis maken met enkele nieuwe programma's kan surfen naar http://www.canvasvernieuwt.be.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Canvastv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers