Maak kennis met het vernieuwde Canvas

dinsdag 11 augustus 2015

Dinsdag 11 augustus heeft netmanager Paul Peyskens samen met een aantal programmamakers het vernieuwde Canvas voorgesteld aan de pers.

Hij benadrukte dat Canvas de referentie wil zijn in de duiding over vijf kerndomeinen: nationale en internationale politiek, kunst en cultuur, wetenschappen, economie en ondernemen, en sport.


Daarnaast wil Canvas een alternatief bieden op het gebied van fictie en ontspanning, en toonaangevend zijn met zijn beeldvoering. Canvas is een venster op de wereld, zowel dichtbij als veraf, en kan worden beleefd op drie platformen: televisie, digitaal en evenementen.

Dinsdag ging het in eerste instantie over het televisieaanbod. De twee andere pijlers komen respectievelijk aan bod bij de lancering van de nieuwe website en in de loop van het najaar.

Meer informatie over het aanbod lees je hier later vandaag. Wie al wil kennis maken met enkele nieuwe programma's kan surfen naar http://www.canvasvernieuwt.be.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Canvastv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers