Maaike Cafmeyer eerste afvaller in 'De Slimste Mens Ter Wereld'

maandag 7 december 2009

De hoogzwangere actrice Maaike Cafmeyer wordt alvast niet 'De Slimste Mens ter Wereld' van de nieuwe reeks. Cafmeyer moest het in de finale afleggen tegen weervrouw Sabine Hagedoren. Meteen na de opname werd de actrice trouwens afgevoerd naar het ziekenhuis. Vals alarm, zo bleek nadien.

Voor Maaike Cafmeyer was het al de tweede keer dat ze deelnam aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Maar ook haar tweede deelname bleek niet echt succesvol. In het finalespel bleek weervrouw Sabine Hagedoren te sterk.

In de tweede aflevering betreedt SP.A-politicus Bruno Tobback de arena. Hij neemt het dan op tegen VRT-journaliste Ann De Bie en Sabine Hagedoren. De juryleden van dienst zijn Guy Mortier en Urbanus.Lees ook:
Ontdek de negenkoppige jury van 'De Slimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers