Lora moet 'Idool 2011' verlaten

zaterdag 9 april 2011

Het heeft niet mogen zijn voor Lora. De enige Limburgse finaliste van 'Idool 2011' moet het programma verlaten. Samen met Devon en, verrassend, Kevin haalde ze de minste stemmen van SMS-end Vlaanderen binnen. Lora bracht een eigen versie van Gnarls Barkley's 'Crazy' en dat kon de Vlaming duidelijk niet smaken.

Lora stond elke week al in de gevarenzone. Het moest er uiteindelijk dan toch eens van komen. Nochtans riep special guest Marco Borsato op om Lora eindelijk eens uit die gevarenzone te tillen. Maar het werd dus een totaal debacle voor de Limburgse.

Volgende week nemen de 'Idool'-kandidaten het tegen elkaar op in een liefdesuitzending. Jij kunt je stem nu al laten gelden in onze eigen TV-Visie poll. Wie denk jij dat 'Idool 2011' zal winnen? Vorige week won Kristof hier alvast onze poll. Benieuwd wie deze week met de TV-Visie-bloemen naar huis gaat. Klik hier om te stemmen.


Herbekijk de liveshow van 'Idool'

DOSSIER: Idool 2011

volledig dossier
idool2011

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers