Leuvense Issabel trekt aan kortste eind in 'De Mol'

maandag 22 februari 2016

De vierde aflevering van 'De Mol' werd fataal voor de 30-jarige advocate Issabel uit Leuven. Na Ruth, Marc en Manuella was het dit maal haar beurt om 'De Mol' te verlaten.

Tijdens de vierde aflevering werd ook gespeeld met een vrijstelling die Hanne in haar bezit kreeg.


Volgens haar medekandidaten is Issabel een prachtige, plezante en intelligente dame, die steeds zorgde voor het nodige plezier.

Bij haar voorstelling zei Issabel dat ze het programma 'De Mol'  geniaal heeft gevonden en het kijken ernaar zorgde  steeds voor gezellige familieavonden. Zij is ook bezeten door detectiveverhalen en spannende ontdekkingen.

Issabel had dit maal wel het gevoel dat ze naar huis zou moeten omdat het invullen van de vragenlijst niet zo vlot verliep. Stiekem had  ze wel een beetje gehoopt om 'De Mol' te winnen.

'Na mijn exit heb ik ook een beter inzicht gekregen over wie 'De Mol' is en heb ik tevens de  fouten die ik gemaakt heb, ontdekt. Misschien als  ik de vragenlijst in een rustige omgeving had kunnen invullen, het resultaat beter geweest was', zegt Issabel. 'Het was voor mij zeker in de eerste plaats een prettige ervaring en ik zal altijd terugdenken aan de groep. Die mensen zal ik voor de rest van mijn leven nooit meer vergeten. Al wordt het spel wel door verschillende deelnemers erg hard gespeeld.'

Issabel is blij met wat ze mocht doen en meemaken: 'want zo'n dure reis zou ik zelf niet kunnen betalen. Dergelijke aanbieding zou ik zeker met plezier terug aannemen, maar ik vrees dat die er nooit meer gaat komen.'

'Ik heb nu ook een andere kijk gekregen en was zelfs ontroerd door de manier waarop dergelijke programma's gemaakt worden. Iedereen heeft een prachtige job gedaan.'

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, kent een rijke geschiedenis en een onrustig recent verleden. Het is de meest diverse Arabische stad met 18 verschillende religies. In de 20e eeuw stond het bekend als het Parijs van het Oosten, maar dat veranderde met de 15 jaar durende burgeroorlog die begon in 1975. Dat kunst hier een belangrijke rol speelt, ontdekken Janina en Alastair bij hun bezoek aan de maronitische kerk hoog in de bergen, met zicht over de hele stad. De kunst in de stad doet terugdenken aan het verleden, maar omarmt ook de toekomst. Het culturele leven en de culturele rijkdom van de stad spelen een grote rol in de complexe geschiedenis en identiteit van deze stad.

'An Art Lovers' Guide', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers