Kritiek op 'Dancing with the Stars'

dinsdag 15 oktober 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Op sociale media uiten kijkers hun kritiek op het zondagavondprogramma 'Dancing with the Stars' op VIER. Velen onder hen zijn het niet eens met de uitslag en vermoeden dat de show doorgestoken kaart is. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Veel kijkers hadden niet gerekend op de vroegtijdige exit van Evy Gruyaert en maakten dat ook duidelijk op de sociale media. Het Nederlandse jurylid Jan Kooijman reageert nu op de heisa. Hij heeft naar eigen zeggen veel berichten gekregen van Vlamingen die zich afvragen of de exit van de BV's wel terecht is. 'De jury is voor de helft verantwoordelijk voor de punten, het stemmende publiek voor de andere helft', laat hij weten via Instagram.

Toch vinden veel kijkers dat met name Viktor Verhulst (zoon van presentator Gert Verhulst) bevooroordeeld wordt. Hetzelfde geldt voor Christoff, vinden ze. Beide deelnemers hebben het voordeel dat ze veel fans hebben en dat is niet eerlijk tegenover de andere kandidaten.
'Onze punten zeggen niets over hoe leuk wij de BV's persoonlijk vinden. Anders zouden ze allemaal week na week een tien krijgen. Als fan van Madonna weet ik dat ze soms ook vals zingt, maar toch blijf ik fan. Dat is nu eenmaal het format', gaat Kooijman verder.
'Alle deelnemers zorgen voor een mooie show, en dat de show mooi is, staat als een paal boven water', besluit Jan Kooijman.


Bron: Het Laatste Nieuws

#VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers