Kritiek op 'Dancing with the Stars'

dinsdag 15 oktober 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Op sociale media uiten kijkers hun kritiek op het zondagavondprogramma 'Dancing with the Stars' op VIER. Velen onder hen zijn het niet eens met de uitslag en vermoeden dat de show doorgestoken kaart is. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Veel kijkers hadden niet gerekend op de vroegtijdige exit van Evy Gruyaert en maakten dat ook duidelijk op de sociale media. Het Nederlandse jurylid Jan Kooijman reageert nu op de heisa. Hij heeft naar eigen zeggen veel berichten gekregen van Vlamingen die zich afvragen of de exit van de BV's wel terecht is. 'De jury is voor de helft verantwoordelijk voor de punten, het stemmende publiek voor de andere helft', laat hij weten via Instagram.

Toch vinden veel kijkers dat met name Viktor Verhulst (zoon van presentator Gert Verhulst) bevooroordeeld wordt. Hetzelfde geldt voor Christoff, vinden ze. Beide deelnemers hebben het voordeel dat ze veel fans hebben en dat is niet eerlijk tegenover de andere kandidaten.
'Onze punten zeggen niets over hoe leuk wij de BV's persoonlijk vinden. Anders zouden ze allemaal week na week een tien krijgen. Als fan van Madonna weet ik dat ze soms ook vals zingt, maar toch blijf ik fan. Dat is nu eenmaal het format', gaat Kooijman verder.
'Alle deelnemers zorgen voor een mooie show, en dat de show mooi is, staat als een paal boven water', besluit Jan Kooijman.


Bron: Het Laatste Nieuws

#VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers