Koen Wauters en Jonas Van Geel presenteren op 22 november de Qmusic-ochtendshow

vrijdag 15 november 2019
Foto: Qmusic © DPG Media

Zes weken geleden ging de ticketverkoop van Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis officieel van start. Dat kwamen de XL-hosts van dienst Koen Wauters en Jonas Van Geel toen zelf aankondigen in de Qmusic-ochtendshow.

Ze koppelden er een challenge aan vast: 'Als we 5000 tickets verkopen op een week tijd, presenteren Koen en ik één dag de ochtendshow van Qmusic. Het gaat meteen duidelijk zijn aan de ticketverkoop hoe graag de Qmusic-luisteraars dat willen', lachte Jonas.


En of de luisteraars dat willen: de 5000 verkochte tickets stonden na een paar dagen al op de teller en dus komen Koen en Jonas hun belofte na. De twee presenteren op vrijdag 22 november van 6.00 tot 9.00 uur de Qmusic-ochtendshow in plaats van Sam, Inge en Wim. Wat ook zeker is, is dat de Rode Neuzen Dag song 'Heel Mijn Hart' in die ochtendshow ook live te horen zal zijn.

Sam, Inge en Wim belden Koen en Jonas vanmorgen op om te horen of ze er klaar voor zijn: 'Ik heb een vermoeden dat ik volgende week vrijdag niet op tijd uit mijn bed geraak', lachte Koen. 'En ik neem mijn zoontje Charlie misschien wel mee', vertelde Jonas, 'want ik heb nog geen babysit.' Inge was onmiddellijk kandidaat om de ochtend van 22 november op Charlie te letten. Maar ook Sam en Wim zullen er zijn. 'Ah ja, om het licht aan te doen 's ochtends. Wij weten de schakelaar niet staan hé', aldus Jonas.

Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis is ondertussen volledig uitverkocht. Met de grote apotheose op vrijdag 29 november wil Qmusic alle actievoerders bedanken samen met Koen, Jonas en tal van nationale en internationale artiesten.

Niemand minder dan Mabel, die met 'Don’t Call Me Up' instant bekend werd, zal die avond het Sportpaleis op zijn kop zetten. Ook Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence, het Antwerpse hip hop-duo blackwave., Hanne, Marthe en Klaasje van K3 en 'The Voice van Vlaanderen'-winnaar Ibe komen meevieren.

Rode Neuzen Dag: jongeren mentaal, fysiek en sociaal sterker maken
De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken. Iedereen kan de goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius nog steeds steunen. Meer info op rodeneuzendag.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers