Kirsten, Kevin en Bart genomineerd in 'Big Brother'

donderdag 11 mei 2006

De vijf resterende 'Big Brother'-bewoners hebben deze week opnieuw moeten nomineren. 'Big Brother' had echter een verrassing voor hen in petto : deze keer moesten ze elk drie namen opgeven in plaats van de gebruikelijke twee.

D


e bewoners werden één voor één de dagboekkamer binnengeroepen en nadat ze ontdekten dat ze elk 3 namen moesten opgeven en hun voorkeur aan Big Brother duidelijk gemaakt hadden, moesten ze naar de loft. Op die manier verhinderde Big Brother dat ze in de leefruimte degenen die hun stemmen nog moesten uitbrengen, konden inlichten om de stemming eventueel nog in extremis te manipuleren… Alle onderlinge afspraken en complotten ten spijt, moesten ze dus gewoon op hun gevoel afgaan.

Wie koos voor wie?

BEWONER : NOMINATIE 1 , NOMINATIE 2 , NOMINATIE 3
 
Haris : Kirsten , Kevin , David
 
Kevin : Kirsten , Bart , David
 
Kirsten : Haris , Kevin , David
 
David : Kirsten , Kevin , Haris

De huidige Big Boss, Bart, moest niet nomineren. Hij had wel de macht om één van de genomineerde namen te wijzigen. Dat deed hij ook. Hij zette zichzelf in de plaats van David. Hij deed dit omdat hij ervan overtuigd is dat Davids kansen op een finaleplaats groter zijn dan zijn eigen kansen op een finaleplaats én natuurlijk omdat hij dolgraag zijn kersverse vrouw Nathalie en zijn dochter Ruby wil terugzien…

Zijn dus genomineerd voor exit op maandag : KIRSTEN, KEVIN EN BART.

Wie moet volgens jou vertrekken? STEM NU in de TV-Visie Poll

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers