Ketnet+ en Canvas+ nu ook via digitale ether

donderdag 30 oktober 2008

Ketnet+ en Canvas+, de digitale ontkoppelingszenders van de VRT, zullen vanaf begin november ook via de digitale antenne te ontvangen zijn. Dat maakt de VRT bekend. Beide zenders bieden samen dagelijks zo'n vier uur extra programmatie aan, bovenop het gewone aanbod van Ketnet en Canvas.

T


ot nog toe was een abonnement bij Belgacom of Telenet vereist, maar daar komt nu verandering in. Door de analoge switch-off komt er meer ruimte vrij in de ether, waardoor beide zenders vanaf begin november gratis via de ether te ontvangen zullen zijn. Dat gebeurt trouwens op uitdrukkelijk politiek verzoek.

Ook En+ zal binnenkort uitzenden op de digitale antenne, maar pas vanaf komend jaar.

Bron: deredactie.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken in '1 Jaar Gratis' (foto: Eén - © VRT 2019)

De 21-jarige Maty uit Gent, de 21-jarige Iben uit Gits, de 60-jarige Marianne uit Lokeren en de 26-jarige Sara uit Schaarbeek spelen de finale. Voor de deelnemers is mensenkennis minstens even belangrijk als quizkennis, want zij moeten hun medekandidaten goed kunnen inschatten. Doorheen de laatste aflevering vallen de kandidaten een voor een af, tot er in de superfinale nog twee tegen elkaar spelen. Wie van hen sleept de grote prijs in de wacht? En hoeveel bedraagt die prijs precies?

'1 Jaar Gratis', om 20.55 uur op En.

Dossiers