Ketnet Jr. viert 10 jaar Kaatje met een verjaardagsmaand vol verrassingen

vrijdag 31 augustus 2018
Foto: Ketnet - © VRT 2018

Kaatje viert feest want ze is al tien jaar te zien op Ketnet. Sinds 2008 kunnen de jongste Ketnetters genieten van de avonturen van Kaatje en haar vriendjes Kamiel en Viktor. De wereld van Kaatje is de afgelopen tien jaar sterk uitgebreid met verschillende televisiereeksen, een heuse online wereld, boeken en een Kaatjes Gebarenspel.

Ketnetters kunnen Kaatje ook in het echt ontmoeten met in het verleden onder meer het Kaatje Theater en heel wat meet and greets op Ketnet-evenementen. Speciaal voor de jongste Ketnetters vieren we deze verjaardag met een heuse verjaardagsmaand vol verrassingen.


Kaatje wil haar trouwe fans bedanken en viert graag samen met hen haar tien jaar op Ketnet. Daarom doet Kaatje voor het eerst een grote actie speciaal voor kleuterklassen: Kaatjes kleutertournee. Kleuterklassen kunnen een bezoekje van Kaatje winnen door te tonen hoe goed ze kunnen schuddebollen.


Gedurende de hele maand september is er ook extra veel Kaatje te zien op Ketnet Jr. en in de Ketnet Jr.-app. Bovendien kunnen de juniors genieten van een gloednieuwe muziekspecial 'Kaatje zingt'. Een special gevuld met de leukste Kaatje-liedjes, die Kaatje, Kamiel en Viktor deze zomer brachten op de Ketnet Zomertour. Ook digitaal heeft Ketnet Jr. nog een verrassing in petto. Voor de jongste Ketnetters is er het online game 'Kamiels verhalenboek'. In dit interactief verhaal kunnen kleuters Kamiel helpen zich klaar te maken voor een dag vol avonturen.

'Kaatjes kleutertournee', vanaf 1 september op ketnet.be.
'Kaatje Zingt' op 16 september op Ketnet Jr en tot aan de herfstvakantie op ketnet.be en in de Ketnet Jr.-app.
Extra Kaatje programmering vanaf september in de Ketnet Jr. blokken op Ketnet, op ketnet.be en in de Ketnet Jr.-app.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers