'Junior Songfestival Kiev 2009': eerste repetitie voor Laura (filmpje!)

dinsdag 17 november 2009

Gisteren heeft Laura nog een paar geluksbrengers gekocht tijdens het shoppen. Nadien blikte ze haar postkaartje in en 's avonds kon ze in het Ukrainian House verbroederen met haar twaalf medekandidaten voor het komende 'Junior Eurovisiesongfestival' van aanstaande zaterdag. Vandaag wordt het ernst want alle landen repeteren voor het eerst. Laura wordt als elfde van de dertien kandidaten op het podium van het Sportpaleis verwacht.

Gisteren kregen de kandidaten van dit zevende 'Junior ESF' een gezapige opwarming. Laura had vooraf zelfs nog even de tijd om een paar geluksbrengers te gaan kopen voor haar dansers, die intussen ook in Kiev gearriveerd zijn.


Nadien ging het richting Sportpaleis om het 'postkaartje' in te blikken. Dat filmpje krijgt Europa zaterdag te zien net voor Laura het podium op moet om 'Zo verliefd' te brengen.

Gisteravond werd er verbroederd tijdens het traditionele openingsfeestje.

Laura vertelde het verhaal van haar eerste dagaan onze collega's van junioreurovision.tv. 

 


Vandaag staan de eerste repetities op het programma. Laura kan gerust haar tijd nemen want zij komt pas als twee na laatste aan de beurt. Bovendien heeft ze zicht op een ontspannend dagje morgen. Dan moet ze niet repeteren en kan ze volop genieten van de excursie die voorzien is voor de kandidaten die bij de laatste zes moeten optreden. Donderdag is het wel bittere ernst. Dan heeft ze haar tweede en laatste individuele repetitie.
 
 Artikel: Raf Van Bedts- Eurosong.be   


Lees ook:
Junior Songfestival-kandidate Laura aangekomen in Kiev

DOSSIER: Junior Eurosong 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

De finale van 'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

In deze finale neemt Piet Huysentruyt het op tegen Anne-Sophie Breysem die Loc Van Impe klopte in de eerste halve finale met de replica van de Manon-praline. Het wordt de ultieme kans voor Piet om revanche te nemen op Anne-Sophie tegen wie hij verloor met de Pringles-chips.

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers