Jo De Poorter presenteert 'Royalty'

dinsdag 11 augustus 2015

Vanaf september neemt Jo De Poorter de fakkel over van Birgit Van Mol als presentator van 'Royalty', het koninklijke magazine van VTM. Hoofdredacteur Kris Hoflack bevestigde dit aan Het Laatste Nieuws.

De Keuze voor Jo De Poorter als nieuwe 'Royalty'-presentator is volgens Hoflack erg logisch. De Poorter is een echte kenner en hij ademt royalty uit. De komst van Jo De Poorter is echter niet de enige nieuwigheid bij 'Royalty'. Er wordt aan het team ook een reporter toegevoegd die zich 'als Kuifje doorheen de wereld van adel en gekroonde hoofden zal begeven'.


'Met deze aanpak en veranderingen wil ik duidelijk maken dat er nog steeds een plaats is voor 'Royalty' binnen VTM. We hebben een behoorlijk groot publiek en met de aanpassingen geloof ik dat we ook jongere kijkers zullen aantrekken', zo besluit Hoflack in Het Laatste Nieuws.

Bron: hln.be

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers