Jeroen Meus, Tine Embrechts en Sven De Leijer in eerste aflevering van 'De 3 Wijzen'

zaterdag 8 april 2017

Vanaf zondagavond 9 april is het legendarische 'De 3 Wijzen' te zien op En. De eerste aflevering belooft al meteen hilarisch te worden, met grote namen als wijzen: Jeroen Meus, Tine Embrechts, en Sven De Leijer laten zich van hun meest leugenachtige kant zien.

Welke wijze maakt de kandidaten iets wijs en wie vertelt de waarheid? Kandidaten Dirk (38) en Lot (19) proberen dat zo goed mogelijk in te schatten. De kandidaat die dat het beste kan, gaat naar huis met een mooie geldprijs. Kobe Ilsen leidt als presentator alles in goede banen.


Wie als kijker thuis wil meespelen met 'De 3 Wijzen' om zo een gadget uit de aflevering te winnen, kan na elke uitzending terecht op de website van Eén, waar wekelijks een nieuwe quiz op verschijnt.

'De 3 Wijzen', vanaf zondag 9 april om 20.30 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de genterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de premire van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers