Jeroen Meus, Tine Embrechts en Sven De Leijer in eerste aflevering van 'De 3 Wijzen'

zaterdag 8 april 2017

Vanaf zondagavond 9 april is het legendarische 'De 3 Wijzen' te zien op En. De eerste aflevering belooft al meteen hilarisch te worden, met grote namen als wijzen: Jeroen Meus, Tine Embrechts, en Sven De Leijer laten zich van hun meest leugenachtige kant zien.

Welke wijze maakt de kandidaten iets wijs en wie vertelt de waarheid? Kandidaten Dirk (38) en Lot (19) proberen dat zo goed mogelijk in te schatten. De kandidaat die dat het beste kan, gaat naar huis met een mooie geldprijs. Kobe Ilsen leidt als presentator alles in goede banen.


Wie als kijker thuis wil meespelen met 'De 3 Wijzen' om zo een gadget uit de aflevering te winnen, kan na elke uitzending terecht op de website van Eén, waar wekelijks een nieuwe quiz op verschijnt.

'De 3 Wijzen', vanaf zondag 9 april om 20.30 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australi, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers