Jan Verheyen presenteert quiz op EXQI

vrijdag 6 maart 2009

Regisseur Jan Verheyen, bekend van films als 'Vermist' en 'Team Spirit', zal een dagelijkse quiz presenteren op de nieuwe televisiezender EXQI. Wat de quiz precies wordt, is nog niet gekend, maar de kandidaten zullen alvast onbekende Vlamingen zijn.

J


an Verheyen was een tijdlang programmadirecteur bij vtm en presenteerde voor zowel En als Canvas al een aantal programma's. Verheyen is ook geregeld panellid in humoristische tv- en radioprogramma's. Maar het meest is hij bekend als filmregisseur van onder anderen 'Team Spirit', 'Vermist' en 'Alias'. Momenteel werkt Verheyen aan de opvolger van de succesthriller 'De Zaak Alzheimer', 'Dossier K'.

EXQI is de nieuwe generalistische zender die Gabril Fehervari (Alfacam) in het najaar wil starten. Eerder vertrokken al Peter Van den Begin en Stany Crets naar EXQI. Zij zullen er een nieuwe show maken rond hun alter egos 'Debby en Nancy'.

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gentbrugge' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Joris ontmoet Willy in de oude lokettenzaal onder het station - het best bewaarde geheim van Gentbrugge. Medard stond ooit in de krant als 'Mr. Proper'. Hij raapte jarenlang in zijn straat al het zwerfvuil op. Joris uit de Harmoniestraat blijkt niet alleen dezelfde voornaam te dragen als Joris, ze zijn ook even oud n delen een passie in radio maken. Het leven van Lieselotte liep anders dan oorspronkelijk gedacht. Toch woont ze nu samen met haar jeugdliefde Sam in hun eigen verbouwde huis.

'Gentbrugge', om 21.15 uur op En.

Dossiers