Jaloezie op de Dansvloer: de roddels doorbroken?

maandag 5 maart 2007

Sinds het weekblad 'Story' vorige week uitpakte met het nieuws dat Wim Gevaert uit 'Sterren Op De Dansvloer' (VTM) zijn rugblessure veinsde om relationele spanningen met Dina te vermijden, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Dina's manager reageert: 'Dit verhaal is baarlijke nonsens'.

O


p donderdag 22 februari, een dag voor de live uitzending van 'Sterren Op De Dansvloer', raakte bekend dat Wim Gevaert geblesseerd was aan zijn rug. Een scheur in de discus, zo luidde het verdict. De danspartner van Marlène De Wouters werd vervangen door Arend Vandevelde, de voormalige dansleraar van Valerie De Booser. Vorige donderdag volgde dan het definitieve verdict: een scheur in de tussenwervelschijf en einde van 'Sterren' voor Wim. Marlène probeerde zich te redden aan de zijde van Arend, maar vorige vrijdag werden ze uit het programma gestemd door de jury en de kijkers.

Het weekblad 'Story' lanceerde vorige week het gerucht dat Wim niet echt een rugblessure had. Zo had hij nog les gegeven in de dansschool aan een danskoppel en demonstreerde hij 3 dagen na zijn blessure nog een Weense Wals met Marlène in haar programma 'Bal Royal' (VijfTV). Reden van de valse blessure zou, volgens de geruchtenmolen, een relatiecrisis met Dina zijn. Wim Gevaert leek ook dit weekend te zijn verdwenen van de aardbol. Hij was niet enkel afwezig in de aflevering van 'Sterren Op De Dansvloer' van afgelopen vrijdag, maar hij was dit weekend ook nergens te bereiken.

Dina's manager Rick Tubbax reageerde in de naam van Wim in de krant 'Het Nieuwsblad': 'Dit verhaal is baarlijke nonsens. Wim heeft een discusscheur, dat is een simpel medisch vast te stellen feit. Na zijn opgave heeft hij dansles gegeven, maar enkel om koppels voor een danswedstrijd uit de nood te helpen. Dansles betekent in dit geval: de danspassen uitzetten, hij heeft niemand in de lucht gestoken. Dina heeft hier niks mee te maken'. Ook verzekerde hij dat Wim niet aanwezig was in de aflevering van vrijdag, omdat de productie dit niet nodig achtte. Hij beloofde dat hij en Dina er volgende week wel zullen zijn.

Wie wint de finale? Maak je keuze en stem in onze TV-Visie Poll. 

Roddels of waarheid? Wat denk jij? Praat mee in het TV-Visie Forum!

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carrière op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers