iWatch-platform VMMa voortaan ook via internet

dinsdag 25 september 2007

De Vlaamse Media Maatschappij lanceerde dinsdag iWatch.be. Dat betekent dat je vanaf nu ook via het internet kan genieten van iWatch, de video on demand service van VTM, KANAALTWEE en JIM. Totnogtoe kon dat enkel via digitale tv.

i


Watch is dus niet langer 'wat je wil en wanneer je wil' zijn, maar 'wat je wil, wanneer je n waar je wil'. En dat dus dankzij iWatch op het internet, kortweg: iWatch.be

Naast het 'klassieke' iWatch-aanbod, zoals de mogelijkheid om gemiste programma's alsnog te bekijken, previews van programma's nog voor ze door de zender zijn uitgezonden, extra scnes en leuke links naar verwante programma's, zal iWatch.be extra content aanbieden.

Zowel de bevlogen surfers als de beginnende internauten zullen makkelijk hun weg vinden op iWatch.be. Het aanbod wordt overzichtelijk ingedeeld, zodat de site zeer toegankelijk is en handig in het gebruik. Bovendien heb je geen speciaal uitgeruste computer nodig. Een gewone computer met breedbandinternetverbinding volstaat.

Hoe werkt iWatch? 
Surf naar http://www.iwatch.be/ kies het programma of de film die je wil bekijken en betaal het programma via GSM (SMS) of VISA kaart. Het programma begint te spelen.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers