'Idool 2011' feller en spannender! Kijk nu naar de eerste aflevering!

donderdag 27 januari 2011

De liefhebbers van muziek en de fans van 'Idool' kunnen hun hart ophalen. De moeder van alle muzikale talentenwedstrijden keert na vier lange jaren terug op het tv-scherm. De vorige edities van 'Idool' zorgden voor de lancering van de carrières van o.m. Natalia, Sandrine, Hadise, Dean, Brahim en Born.

Vanaf 2 februari 2011 geven Koen en Kris Wauters nieuw kiemend talent de kans om hun muzikale droom waar te maken en Vlaanderen te begeesteren met hun zangkunsten.


Hoewel de ambiance vertrouwd is en er opnieuw regionale audities en liveshows zijn, wordt ‘Idool 2011’ geen blauwdruk van de vorige seizoenen. ‘Idool 2011’ zal feller en spannender zijn. De spreekwoordelijke lat wordt naar een Olympische hoogte geschoven en de weg naar de top wordt in ‘Idool 2011’ zwaarder en harder.

Dit vooruitzicht heeft de kandidaten –die allemaal tussen 16 en 28 jaar oud zijn- geenszins afgeschrikt, want we mochten meer dan 3.500 inschrijvingen noteren voor de regionale audities die georganiseerd werden in Roeselare, Puurs, Zoutleeuw en Genk.

De inzet is dan ook niet min. Hét ‘Idool 2011’ wordt beloond met een platencontract van Sony en sowieso een concert in de Lotto Arena in Antwerpen.

'Idool 2011', vanaf woensdag 2 februari op vtm!


Lees ook:
De juryleden van 'Idool 2011' zijn gekend!
Broer Tom Dice wordt geen 'Idool 2011'
Kijk online naar aflevering 1!

DOSSIER: Idool 2011

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers