Ian Thomas voor het eerst op de set bij 'Familie'

woensdag 20 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

De kop is eraf voor Ian Thomas: vandaag stond zijn eerste opnamedag voor 'Familie' gepland in de studio's in Lint. Ian zal dit voorjaar nog in de reeks opduiken als Elias Van Wilder, een vlotte ingenieur die vooral de vrouwen zal weten te charmeren.

Hij neemt zijn intrek in het huis van Stefanie (Jasmijn Van Hoof), met wie hij vandaag ook zijn eerste scènes in de studio's in Lint opnam. 'Ik ben met de reeks opgegroeid en het is heel fijn om zo'n vlotte, optimistische kerel als Elias te spelen', aldus Ian. 'De mannen zien hem niet zo graag, maar bij de vrouwen valt hij wel in de smaak. Dat zal nog voor vuurwerk zorgen (lacht).'


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers