Ian Thomas voor het eerst op de set bij 'Familie'

woensdag 20 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

De kop is eraf voor Ian Thomas: vandaag stond zijn eerste opnamedag voor 'Familie' gepland in de studio's in Lint. Ian zal dit voorjaar nog in de reeks opduiken als Elias Van Wilder, een vlotte ingenieur die vooral de vrouwen zal weten te charmeren.

Hij neemt zijn intrek in het huis van Stefanie (Jasmijn Van Hoof), met wie hij vandaag ook zijn eerste scènes in de studio's in Lint opnam. 'Ik ben met de reeks opgegroeid en het is heel fijn om zo'n vlotte, optimistische kerel als Elias te spelen', aldus Ian. 'De mannen zien hem niet zo graag, maar bij de vrouwen valt hij wel in de smaak. Dat zal nog voor vuurwerk zorgen (lacht).'


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers