Het najaar van Focus en WTV

vrijdag 9 september 2016

De West-Vlaamse zenders Focus en WTV zijn klaar om alle kijkers een boeiend najaar te bezorgen. De zenders gaan door op het elan dat in het voorjaar werd ingezet, met een grote vernieuwingsoperatie.

Hierbij zijn de nieuwsuitzendingen en de programmatie aangescherpt, zowel naar inhoud als naar vorm.


De extra nieuwsuitzending op zaterdagavond zorgt alvast voor een belangrijke stimulans van de kijkcijfers. Ook de klokvaste duo's in het weekend worden door de kijker gesmaakt. Zaterdag- en zondagavond kan je om 18.30, 19.30, 20.30 uur,... naar het nieuws kijken. Op zaterdag gevolgd door 'Tendens' (lifestyle). Op zondag door 'Sport West'.

Nieuw op Focus en WTV
Iets om naar uit te kijken is 'Jan, Pier en Pol'. Regionale televisie, pur sang. Een bekende West-Vlaming laat ons kennis maken met drie bijzondere mensen uit zijn stad of gemeente. Het programma gaat onder meer op stap in Bredene met Piv Huvluv en met Delfine Persoon in Hooglede.

Nieuw is ook 'De KunstRepubliek'. Hierbij blikken Focus en WTV op dinsdag en vrijdag vooruit op de hoogtepunten van het West-Vlaamse cultuurseizoen.

Tot slot kleuren de West-Vlaamse zenders de eindejaarsperiode met een gloednieuwe kwis. En West-Vlamingen in het buitenland zullen tussen Kerst en Nieuw via Focus en WTV het thuisfront kunnen groeten.

Ook de vaste waarden komen dit najaar terug. Zo zijn er nieuwe afleveringen van o.a. 'VoorMekaar' (over de zorgsector), 'West@Work' (focus op bijzondere beroepen) en 'Het Provinciaal Domein' (beleid provincie West-Vlaanderen). En in het weekend heb je afspraak met  'Tendens' (lifestyle op zaterdag) en 'Sport West' (sport op zondag).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers