'Het Lichaam van Coppens' komt terug!

maandag 27 juni 2016

En Staf en Mathias hebben jouw hulp nodig... In een boodschap op de VTM-website vragen zij nieuwe vragen van kijkers om weer een nieuw, spannend seizoen van 'Het Lichaam van Coppens' in mekaar te boksen.

'De lokroep van de wetenschap is onweerstaanbaar! Voor het vierde seizoen van HLVC hebben we ook deze keer jouw hulp nodig. Wij zijn op zoek naar vragen die ons lichaam, met een beetje hulp van ons verstand, kan oplossen.

Vorig jaar vroeg u zich nog af of haaien op mensenbloed afkomen en of je met zevenmijlslaarzen ook zeven keer sneller kan lopen. Dat kunnen we dus niet meer doen. Maar wie weet heb jij nog een andere vraag in gedachten die wij in een spannend experiment kunnen gieten. Het goede nieuws is dat u niet verantwoordelijk bent voor eventuele ongevallen.'

Stuur een mail naar hetlichaamvancoppens@vtm.be.

Veel groeten,

Staf en Mathias.'

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers