Hasseltse Asparaguus samen met Brusselse KET! in de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant!'

dinsdag 2 juni 2015

Asparaguus en Origó hebben de voorbije dagen een bikkelharde promostrijd gevoerd met het oog op het tweede en laatste finaleticket van 'Mijn Pop-uprestaurant!'.

Jonas & Fee lieten de burgemeester van Aalst afwassen en gingen op pad in hun thuisstad Eeklo. Dries trok aan de promo-kar in alle uithoeken van Vlaanderen: van zijn geboortestad in West-Vlaanderen over Antwerpen tot de diepste hoeken van Limburg. Het kostte hen bloed, zweet en… tranen. Tranen van geluk voor Dries & Guus, die samen met de Brusselse Ketjes in de finale staan. Tranen van teleurstelling voor Fee & Jonas, die te horen kregen dat ze hun pop-up net voor de finale moeten sluiten.


Dries & Guus zagen op dinsdagavond 2 juni reporter Sean Dhondt binnenwandelen in hun pop-up en zijn dus de tweede finalist van 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Voor het onafscheidelijke koppel Fee (22) en Jonas (23) uit Eeklo – dat heel Vlaanderen liet kennismaken met Paleo – zit het avontuur erop. Met hun pop-up Origó wisten zij lactose- en glutenvrije gerechten terug hip te maken, maar de laatste weken staken personeelsproblemen de kop op en leken de laatste loodjes te zwaar te worden. Fee & Jonas blikken terug op een leerrijke ervaring en hopen snel de verbouwingen aan hun eigen boerderij verder te zetten.

Ondertussen loopt het tweede seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant!' op zijn einde en wordt het gigantisch spannend voor Liselotte & Miguel in Brussel en Dries & Guus in Hasselt. Vanaf vanavond tot tijdens de live uitzending op donderdag 4 juni 2015 kan er gestemd worden door de naam van de stad te sms’en naar 6677 (€0,75/verzonden sms). Per gsm-nummer is slechts één stem geldig.

Op donderdagavond 4 juni weten we wie de winnaar wordt van 'Mijn Pop-uprestaurant! 2015' en met 100.000 euro naar huis keert. Supporters worden vanaf 18.00 uur verwacht aan de Vismarkt in Brussel en de Kolenkaai in Hasselt voor de spetterende finaleshow. Strijken Miguel en Liselotte uit Geraardsbergen de overwinning op met hun streetfood-concept KET! of zullen Dries en Guus in Hasselt de kijker kunnen overtuigen met Asparaguus?

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier
mijnpopup

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - België', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers