Gratis tickets voor liveshows 'Big Brother 2007'

dinsdag 27 februari 2007

Nog een weekje geduld en KANAALTWEE lanceert het zesde seizoen van 'Big Brother'. Onder de baseline 'Zelfs gedachten zijn niet meer vrij' belooft Walter Grootaers opnieuw een verrassende reeks. Wil je niets missen? Jij kan er gratis bij zijn...

De r

eclamecampagne draait op volle toeren, kandidaten krijgen momenteel de definitieve bevestiging en het huis wordt helemaal klaargestoomd voor de nieuwe bewoners.

Voor de liveshows is KANAALTWEE nog op zoek naar publiek. Wil jij erbij zijn? Dat kan! Volg de show van op de eerste rij en mail voor gratis tickets naar KANAALTWEE!

Ontdek ook het volledige TV-Visie Dossier over 'Big Brother' en babbel mee in het TV-Visie Forum!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met n poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpingun, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers