Gordon als eerste Nederlander in Comedy Central's 'The Roast of...'

woensdag 5 oktober 2016

Viacom-zender Comedy Central haalt 'The Roast of...' naar de Benelux, het iconische Comedy Central programma krijgt voor de eerste keer in de geschiedenis een lokale editie.

Niemand minder dan Gordon krijgt nu de eer om gegrild te worden op het befaamde Comedy Central rooster. Dat maakte Viacom International Media Networks Benelux vandaag bekend, het moederbedrijf achter Comedy Central. 'The Roast of Gordon' is nog deze winter te zien op Comedy Central.


In 'The Roast...' worden zogenaamde ‘Roastees’ geconfronteerd met diverse zeer gênante momenten uit het verleden die men waarschijnlijk liever vergeet. Onder leiding van een messcherpe 'Roast Master' krijgt Gordon het vuur aan de schenen gelegd door zijn ‘friennemies’, bestaande uit een panel van bekende Nederlanders. Echter, geen hoor zonder wederhoor. Het vuur wordt extra opgestookt wanneer Gordon vlijmscherp repliek geeft aan het einde van de show. 'Ik ben al jaren grote fan van 'The Roast of...' en na mijn bezoek aan 'The Comedy Central Roast of Rob Lowe' was het voor mij duidelijk. Ik vind het een enorme eer om door al mijn hartsvrienden en aartsvijanden geroosterd te worden. Ik kijk er zelfs gloeiend naar uit', aldus Gordon.

Onder andere Rob Lowe, Justin Bieber, James Franco, Charlie Sheen en Donald Trump gingen hem al voor. Met Gordon als nieuwe toevoeging een eregalerij die er niet om liegt. Wie de rol van vurig 'Roast Master' krijgt toebedeeld, dat wordt binnenkort bekendgemaakt.

Maurice Hols, General Manager Viacom Benelux: 'Comedy Central is sterker dan ooit. Vanaf het moment dat ik het comedy-merk in de Benelux lanceerde, hebben we de ambitie gehad om een lokale editie van 'The Roast...' neer te zetten. Met Gordon als eerste 'Roastee' hebben we de lat direct hoog neergelegd. Wereldwijd wordt het als een eer gezien als je gevraagd wordt deel te nemen aan deze show. De lokale editie van deze show brengt alles dat we gewend zijn van de internationale Roast.'

Met 5.9% marktaandeel in Q3 2016 is Comedy Central het grootste themakanaal van Nederland. In de doelgroep jongvolwassenen 18-34 jaar is de Viacom-zender zelfs de #4 van alle kanalen in 2016 (en regelmatig #3). De 'Roast of Gordon' is overigens niet de enige Nederlandse productie voor Viacomzender Comedy Central. Eerder maakte het mediabedrijf al bekend 'Celebrity Stand-Up' naar de comedyzender te brengen, 'Celebrity Stand-Up' is vanaf 13 oktober te zien op Comedy Central.

MasMedia tekent voor de productie van 'The Comedy Central Roast of Gordon'. De 'Roast' wordt geproduceerd met vriendelijke toestemming van RTL Nederland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers