Gloria verkozen tot nieuwe Ketnet wrapper - VIDEO

vrijdag 18 oktober 2019
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Vrijdagavond kwamen de Ketnetters te weten wie Charlotte Leysen opvolgt als Ketnet-wrapper. Na een spannende liveshow kwam Gloria Monserez als eerste in de Ketnet-studio aan. Zij werd door de Ketnetters verkozen als nieuwe Ketnet-wrapper.

Vanaf zaterdag zal Gloria te zien zijn op Ketnet. De Ketnetters kunnen Gloria voor het eerst ontmoeten tijdens Ketnet Halloween van 28 oktober tot en met 1 november in Plopsaland De Panne.


'Dit kan echt niet waar zijn? Wie wil dit nu niet? Nu kan ik echt mijn droom beleven!', aldus Gloria Monserez.

Gloria komt uit Wijgmaal, is 18 jaar en begint aan haar eerste jaar grafische vorming aan het KASK in Gent. Ze is één van de Helden van Ketnet en woont op een boot.

[video]

Charlotte Leysen neemt na 8 jaar afscheid als Ketnet-wrapper
Eind juni kondigde Charlotte Leysen aan dat ze na acht jaar stopt als Ketnet-wrapper. Ze deed toen een oproep naar nieuw talent. Uit honderden kandidaten gingen vijf kandidaten de strijd aan. Zondag neemt Charlotte definitief afscheid van Ketnet met een speciale uitzending van 'Kingsize Live'.

'Acht jaar wrappen op Ketnet, het was een echte Wild Ride. Het was me een ongelofelijke eer om acht jaar lang kinderen op een speelse manier te mogen helpen opgroeien. Ik kan me geen job inbeelden die zo veelzijdig is. Maar nu ik 31 ben voel ik dat de tijd rijp is om mijn vleugels uit te slaan. Ik ben ondertussen zelf geëvolueerd van pas afgestudeerd meisje tot een jonge vrouw. Voor elke deur die sluit, opent zich een nieuwe. Ik kijk alle nieuwe uitdagingen tegemoet. Maar eerst ga ik nog heel hard genieten van de laatste draaidagen en heel misschien toch ook een traantje wegpinken tijdens mijn afscheidsfeest op Ketnet. Maar ik neem afscheid met veel dankbaarheid en nog meer mooie Ketnet-herinneringen. Ik wens de nieuwe wrapper vooral veel plezier toe. Het wordt een roller coaster van zotte momenten en het is voorbij voor je het weet dus geniet geniet geniet!' - Charlotte Leysen

Ketnet is al 21 jaar lang een kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als ‘wrapper’ de eerste Ketnet-uitzending. Hij vormde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrappers-kwartet. Na hen volgen nog tal van nieuwe gezichten, van wie er een heel aantal op dit moment nog actief zijn in de media. Ook vandaag nog werken heel wat voormalige Ketnet-wrappers voor of achter de schermen bij VRT. Zij hebben een boodschap voor de nieuwe wrapper.

De grote finale van 'Wie Wordt Wrapper?'
De drie overblijvende kandidaten Aaron, Gloria en Tinneke ondernamen in de finaleshow een bloedstollend parcours van het Ketkot naar de Ketnet-studio. Tijdens hun tocht dwars door het VRT-bos, over parkeerdaken en door de verlaten gangen van het omroepgebouw werden ze opgeschrikt door zombies. Intussen moesten de kandidaten opdrachten oplossen om zo snel mogelijk de weg naar de Ketnet-studio te vinden. De Ketnetters konden tijdens deze tocht hun favoriete kandidaat verder helpen via het livecenter in de Ketnet-app en op Ketnet.be

Onderweg naar de Ketnet-studio viel er door stemming al één kandidaat af: Tinneke. Nadien konden de Ketnetters beslissen wie van de resterende kandidaten zich mocht kronen tot nieuwe Ketnet-wrapper.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers