Gloria gaat compleet door het lint in 'Familie' - VIDEO

donderdag 12 december 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

De voorbije weken rommelde het al stevig in de relatie van Peter (Gunther Levi) en Gloria (Patsy Van der Meeren) in 'Familie'.

Vanavond brak er pas echt een grote storm uit. De jaloezie die Gloria voor Iris (Marianne Devriese) voelt bereikte een hoogtepunt, waardoor ze volledig door het lint ging. Een pittige discussie met Peter ontaarde in een fysieke aanval en huiselijk geweld.Gloria ging Peter te lijf, maar belandde ook zelf op de grond. Waarna ze verrassend genoeg zelf de politie belde en Peter aanklaagde voor huiselijk geweld. Komt hij hiermee in nauwe schoentjes te zitten? Of komt de waarheid toch aan het licht?

'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, kent een rijke geschiedenis en een onrustig recent verleden. Het is de meest diverse Arabische stad met 18 verschillende religies. In de 20e eeuw stond het bekend als het Parijs van het Oosten, maar dat veranderde met de 15 jaar durende burgeroorlog die begon in 1975. Dat kunst hier een belangrijke rol speelt, ontdekken Janina en Alastair bij hun bezoek aan de maronitische kerk hoog in de bergen, met zicht over de hele stad. De kunst in de stad doet terugdenken aan het verleden, maar omarmt ook de toekomst. Het culturele leven en de culturele rijkdom van de stad spelen een grote rol in de complexe geschiedenis en identiteit van deze stad.

'An Art Lovers' Guide', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers