Flauwe start voor 'Grenslanders' in Nederland

dinsdag 27 augustus 2019
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

Bij ons start de reeks pas zondag 8 september, maar in Nederland konden ze afgelopen zondag al kennismaken met 'Grenslanders'. En die start is een beetje in het water gevallen.

'Grenslanders', met Jasmine Sendar en Koen De Bouw in de hoofdrollen, is een coproductie tussen Eén en de Nederlandse omroep AVROTROS. De serie wordt bij onze noorderburen in dubbelafleveringen uitgezonden. Naar de eerste afleveringen keek gemiddeld 326.000 Nederlanders. Dat schrijft Het Nieuwsblad.


Vermoedelijk is het warme weer de spelbreker geweest en is het uitkijken naar wat de dramaserie nog gaat doen met de uitgestelde kijkers erbij geteld. Op de sociale media waren de reacties wel veelal lovend. Al vonden sommige Nederlanders dat de mensen uit Zeeuws-Vlaanderen nogal karikaturaal werden neergezet.

Eén zet 'Grenslanders' ook op zondagavond, traditioneel dé topavond van de zender. Benieuwd welke cijfers de Vlaams-Nederlandse serie hier zal kunnen voorleggen.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Nieuwe mysterieuze thrillerserie 'Grenslanders' vanaf 25 augustus

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers