Flauwe start voor 'Grenslanders' in Nederland

dinsdag 27 augustus 2019
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

Bij ons start de reeks pas zondag 8 september, maar in Nederland konden ze afgelopen zondag al kennismaken met 'Grenslanders'. En die start is een beetje in het water gevallen.

'Grenslanders', met Jasmine Sendar en Koen De Bouw in de hoofdrollen, is een coproductie tussen Eén en de Nederlandse omroep AVROTROS. De serie wordt bij onze noorderburen in dubbelafleveringen uitgezonden. Naar de eerste afleveringen keek gemiddeld 326.000 Nederlanders. Dat schrijft Het Nieuwsblad.


Vermoedelijk is het warme weer de spelbreker geweest en is het uitkijken naar wat de dramaserie nog gaat doen met de uitgestelde kijkers erbij geteld. Op de sociale media waren de reacties wel veelal lovend. Al vonden sommige Nederlanders dat de mensen uit Zeeuws-Vlaanderen nogal karikaturaal werden neergezet.

Eén zet 'Grenslanders' ook op zondagavond, traditioneel dé topavond van de zender. Benieuwd welke cijfers de Vlaams-Nederlandse serie hier zal kunnen voorleggen.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Nieuwe mysterieuze thrillerserie 'Grenslanders' vanaf 25 augustus

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers