'Fata Morgana': La bella Italia met Raffaele

vrijdag 21 juli 2006

Op zaterdag 22 juli sluit Fata Morgana een hete maar fantastische week af in Oostkamp. Naast de uitreiking van de sterren door Martine Prenen, worden de toeschouwers ook nog getrakteerd op optredens van Raffaele en ReBorn.

W


ie anders dan Raffaele, de Vlaamse topartiest met Italiaanse roots, konden we vragen voor het evenement in Oostkamp? Raffaele wordt het Vlaamse antwoord op Latin pop muzikanten zoals Enrique Iglesias en Eros Ramazotti genoemd. In het sportpaleis deed hij voor 14.000 toeschouwers op verbluffende wijze Umberto Tozzi compleet vergeten. Zijn muzikale omzwervingen in o.a. Los Angeles, New York en Londen, brachten hem in contact met wereldvermaarde songwriters die hem veel hebben bijgebracht. Ondertussen schrijft Raffaele aan zijn nieuwe album en kan u in zijn una notte magica al een staaltje van zijn kunnen horen. Raffaele zal speciaal voor Fata Morgana enkel nummers uit zijn Italiaanse repertoire brengen.  

Born kennen we vooral uit de liedjeswedstrijd Idool 2004. Hij won de wedstrijd niet, maar heeft ondertussen toch een mooie carrire opgebouwd. Op dit moment ligt zijn tweede single good times in de winkel nadat zijn eerste single, Fools rush in, meteen een schot in de roos was.

ReBorn brengt zaterdag  zowel eigen nummers als covers met ons huisorkest Perron Geluk.

DOSSIER: Fata Morgana 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers