Exquisa en d'Hoogeschool terug open na verbouwingen

dinsdag 31 maart 2009

Op televisie gaat momenteel alle aandacht aan de vijf nieuwe duo' uit 'Mijn Restaurant', maar ook de finalisten van vorig jaar zitten niet stil. Donderdag heropenen zowel d'Hoogeschool als Exquisa opnieuw de deuren na grondige verbouwing.

Rest

aurant d'Hoogeschool in Leuven onderging de grootste verbouwing. Hierdoor opent Jelle de deuren zelfs enkele dagen later dan gepland. Pas vorige vrijdag werd zijn nieuwe keuken geplaatst. Tot vreugde van de chef-kok zal hij voortaan op gas koken, niet langer op inductie.

De verbouwing van d'Hoogeschool zorgt ook voor een nieuwe aanpak. Op het gelijkvloers bevindt zich vanaf nu de bistro waar de klanten terecht kunnen voor snel geserveerde voor-en hoofdgerechten van tien tot dertig euro. Het restaurant verhuist naar de eerste verdieping waar er voortaan één menu wordt aangeboden.

Ook Stéphanie en Yanaïka zaten niet stil. De keuken van Exquisa is verdubbeld in oppervlakte en er is een aparte afwasruimte gebouwd. De verbouwing in Hasselt werd door het koppel zelf gedaan. Samen met vrienden en familie hebben de twee meisjes alles op tijd klaar gekregen. Ook donderdag heropenen zij hun deuren.

Bron: Het Nieuwsblad
Herbekijk 'Mijn Restaurant'

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers