EXQI Intro vanaf donderdag als opwarmer voor EXQI Plus

dinsdag 29 september 2009

Donderdag lanceert Telenet drie nieuwe Nederlandstalige zenders op het analoge kabelnetwerk. Naast vtmKZOOM en Discovery Channel wordt er ook plaats gemaakt voor EXQI Plus, de nieuwe zender van het mediabedrijf Alfacam uit Lint. De echte lancering is nog niet voor donderdag, die volgt pas in november.

Vana

f donderdag 1 oktober verschijnt EXQI Plus op de kabel met EXQI Intro. 'Dit moet dienen als opwarmer voor onze eigenlijke lancering', vertelt topman Gabriel Fehervari aan HLN.be. De echte start volgt dan ergens tussen 15 en 30 november.

Meer nieuws over de plannen van EXQI Plus volgen ongetwijfeld tijdens de persconferentie die de zender woensdagochtend organiseert in Lint.

Hou TV-Visie in de gaten!


Lees ook:
EXQI-multimediaplatform uit de startblokken
Voormalig VRT-filmkenner Roel Van Bambost naar EXQI
Vanseveren geen adviseur meer bij EXQI
Telenet versterkt aanbod met vtmKzoe, EXQI Plus en Discovery
EXQI Plus krijgt plaats op analoge kabel: start in november
Nieuwe zender Exqi start dit najaar

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers