Erwin Deckers weg bij DPG Media

woensdag 21 augustus 2019
Foto: © DPG Media 2018

Creatief directeur van DPG Media, Erwin Deckers, heeft het bedrijf verlaten. Dat schrijft De Morgen op basis van een interne communicatie. Hij zal zich nu bezighouden met het coachen van creatief talent.

Erwin Deckers stapte in 2000 over van Radio Donna (VRT) naar VMMa (nu DPG Media) om er Qmusic op te starten. In de beginjaren van het station presenteerde hij er samen met Sven Ornelis de ochtendshow. In 2008 stopte hij daarmee om zich te volledig te richten op zijn job als programmadirecteur. In 2012 werd hij directeur strategie bij VMMa, later creatief directeur. Hij zetelde ook in de BE/NL-directie van DPG Media.


Deckers zal nog als zelfstandige voor DPG Media blijven werken. Zo zal hij onder meer het radioteam bijstaan en adviseert hij het team die werkt aan de nieuwe talkshow. Dat meldt Kris Vervaet, de CEO van DPG Media.

Bron: De Morgen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers