Erwin Deckers weg bij DPG Media

woensdag 21 augustus 2019
Foto: © DPG Media 2018

Creatief directeur van DPG Media, Erwin Deckers, heeft het bedrijf verlaten. Dat schrijft De Morgen op basis van een interne communicatie. Hij zal zich nu bezighouden met het coachen van creatief talent.

Erwin Deckers stapte in 2000 over van Radio Donna (VRT) naar VMMa (nu DPG Media) om er Qmusic op te starten. In de beginjaren van het station presenteerde hij er samen met Sven Ornelis de ochtendshow. In 2008 stopte hij daarmee om zich te volledig te richten op zijn job als programmadirecteur. In 2012 werd hij directeur strategie bij VMMa, later creatief directeur. Hij zetelde ook in de BE/NL-directie van DPG Media.


Deckers zal nog als zelfstandige voor DPG Media blijven werken. Zo zal hij onder meer het radioteam bijstaan en adviseert hij het team die werkt aan de nieuwe talkshow. Dat meldt Kris Vervaet, de CEO van DPG Media.

Bron: De Morgen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers