En-sterkhouder 'Flikken' is geschiedenis

zaterdag 19 juli 2008

Vrijdag werkten de acteurs van de populaire En-serie de allerlaatste draaidag af. De openbare omroep maakte al eerder bekend dat de reeks na 10 jaargangen definitief stopt. Vooral voor de acteurs van het eerste uur was de beslissing om een streep onder het feuilleton te trekken een zware dobber.

N


a 10 jaar is het voorgoed afgelopen met 'Flikken', een van de meest succesvolle fictiereeksen van de VRT ooit. In het najaar volgt nog een keer de Flikkendag in de Gentse stadskern en En zendt in het voorjaar van 2009 de tiende en laatste reeks afleveringen uit.

Ludo Hellinx (Raymond) en Mark Tijsmans (Pasmans), 'Flikken' van bij het begin, hebben het moeilijk met het stopzetten van de serie. Beiden vrezen het zwarte gat, maar hopen toch gauw weer aan het werk te kunnen. Jo De Meyere (John Nauwelaerts) nuanceert: 'Wat nu op mij afkwam het laatste jaar was niet meer vernieuwend. Ik heb er een hekel aan om op automatische piloot te gaan spelen. Voor mij was de cirkel rond.' Hij zegt dit op de VRT-site deredactie.be.

Bron: deredactie.be

DOSSIER: Flikken 10

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers