En lanceert tweede seizoen 'Op Weg met Jan'

donderdag 15 november 2018
Foto: Eén - © VRT 2017

Midden december start op En het nieuwe seizoen van 'Op Weg Met Jan'. Daarin vangt Jan Van Looveren opnieuw met enkele BV's wekelijks een roadtrip aan langs een aantal van de gevaarlijkste wegen ter wereld.

Het eerste seizoen van 'Op Weg Met Jan' trok in het voorjaar van 2017 heel wat kijkers. Al snel werd beslist om een tweede seizoen te maken. En die reeks is nu zo goed als klaar voor uitzending. Vanaf half december gaat Jan met zijn gasten weer de weg op.

In het tweede seizoen van 'Op Weg Met Jan' rijden alleen vrouwen mee. Onder anderen Lien Van de Kelder (Marie in 'Familie') is een van Jan's gasten. Bestemmingen zijn nog niet bekend.

'Op Weg Met Jan' is de Vlaamse versie van het BBC-programma 'The World's Most Dangerous Roads'.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers