En lanceert tweede seizoen 'Op Weg met Jan'

donderdag 15 november 2018
Foto: Eén - © VRT 2017

Midden december start op En het nieuwe seizoen van 'Op Weg Met Jan'. Daarin vangt Jan Van Looveren opnieuw met enkele BV's wekelijks een roadtrip aan langs een aantal van de gevaarlijkste wegen ter wereld.

Het eerste seizoen van 'Op Weg Met Jan' trok in het voorjaar van 2017 heel wat kijkers. Al snel werd beslist om een tweede seizoen te maken. En die reeks is nu zo goed als klaar voor uitzending. Vanaf half december gaat Jan met zijn gasten weer de weg op.


In het tweede seizoen van 'Op Weg Met Jan' rijden alleen vrouwen mee. Onder anderen Lien Van de Kelder (Marie in 'Familie') is een van Jan's gasten. Bestemmingen zijn nog niet bekend.

'Op Weg Met Jan' is de Vlaamse versie van het BBC-programma 'The World's Most Dangerous Roads'.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers