En en Kinepolis brengen fans en cast samen voor 'Thuisfinale' op groot scherm

dinsdag 14 mei 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Fans van 'Thuis' kunnen hun hart ophalen: En kiest er opnieuw voor om samen met hen en de cast de seizoensfinale van 'Thuis' te beleven op groot scherm, in Kinepolis Antwerpen, Hasselt en Gent.

Vorig jaar keken in Hasselt, Kortrijk en Antwerpen bijna 5.000 fans op grote schermen in open lucht naar de seizoensfinale van 'Thuis'. Ze zagen hoe Waldek net Mayra kon ontwijken met de wagen, hoe de wagen met Mayra met Zoë erin in brand schoot, hoe Rosa haar Steven voor zich won en hoe Stan op de vlucht ging na de uithaal naar Leo. Voor herhaling vatbaar, dachten vele fans en Eén. Op vrijdag 28 juni worden de weergoden echter niet getart en nodigt Eén iedereen uit in Kinepolis Gent, Hasselt of Antwerpen om samen naar de dubbelaflevering te kijken. Snelle beslissers krijgen de kans om de razend spannende 'Thuisfinale' als allereerste te beleven, voordat de aflevering op televisie wordt uitgezonden.


Wat valt er allemaal te beleven?
Het wordt ongetwijfeld een gezellige avond, waarbij de fans samen met de cast een quiz spelen met de hele zaal. Natuurlijk worden er daarvoor prijzen uitgedeeld, en is er tijd voor een vraag- en antwoordmoment met de acteurs. En niet te vergeten: in een comfortabele zetel en op een gigantisch scherm van de extra lange, spannende seizoensfinale van 'Thuis' genieten.

Meer dan 25 acteurs van 'Thuis' zullen erbij zijn, waaronder Raf Janssen, Bart Van Avermaet en Kadèr Gürbüz:

Raf: 'Vorig jaar presenteerde ik de seizoensfinale in Hasselt. Het was heerlijk om de mensen hun gezichten te kunnen bekijken tijdens de aflevering: je voelt hoe het publiek meeleeft en dat is zalig. Je merkt dat de seizoensfinale ook bij de fans veel nieuwsgierigheid opwekt. Ik hoop dat er veel volk komt. Het weer kan alvast geen excuus zijn!'

Bart: 'Een aflevering zien op het grote scherm is zo fijn. Het geeft een echt cinemagevoel! De reacties van de aanwezige kijkers zijn voor ons hartverwarmend. Het beste moment is het applaus dat volgt bij de aftiteling. Of de fronsende gezichten van spanning!'

Kadèr: 'Samen kijken met fans is de max! Tijdens de uitzending kijk ik zo graag naar de reacties van het publiek. Elke keer er een spannende scène aankomt, draai ik mijn stoel naar hen. Dat is zalig: er wordt geschreeuwd, er wordt gelachen, er wordt gehuild.'

In Kinepolis Hasselt komen naast Raf Jansen ook Wim Stevens, Lennart Lemmens, Katrien De Ruysscher, Ann Pira, Mathias  Vergels, Vanya Wellens en Annick Segal mee kijken. In Antwerpen kunnen fans dan weer Moora  Vander Veken, Pol Goossen, Mathieu  Carpentier, Bart  Van Avermaet, Elise Roels, Tina  Maerevoet, Leen  Dendievel en Jeroen Lenaerts tegen het lijf lopen. En in Kinepolis Gent kijken ze samen met Daan  Hugaert, Geert Hunaerts, Kadèr Gürbüz, Yemi Oduwale, Tine  Priem, Katrien De Becker, Sid Van Oerle en Nawfel Bardad-Daidj.

Tickets vanaf nu te koop
Tickets zijn vanaf nu te koop via een.be/thuisfinale, zolang er zetels beschikbaar zijn. Snelle beslissers kunnen de finale zelfs in preview bekijken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers