'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' krijgt tweede seizoen

vrijdag 11 april 2014

Van de scripted realityreeks 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' zal een tweede seizoen worden gemaakt. Dat heeft VTM bevestigd. De serie, die vrijdag aan de laatste aflevering toe is, heeft het bijzonder goed gedaan.

Was het nu echt of niet? Laat ons duidelijk wezen: de verhalen van 'De Buurtpolitie' waren echt, maar alles was nagespeeld door acteurs. Al hebben die ter voorbereiding wel een echte opleiding bij de politie van Dilbeek doorlopen.

Voor VTM was 'De Buurtpolitie' na jaren zoeken een opsteker in de kwakkelende vooravond. Met geregeld pieken boven de 400.000 kijkers mag het programma een succes genoemd worden. VTM twijfelde dan ook niet om een tweede seizoen van de reeks te bestellen.

Wanneer de nieuwe reeks afleveringen op het scherm komt, is nog niet bekend. Vrijdag wordt de laatste aflevering uitgezonden. Vanaf maandag is er een tweede seizoen van 'Echte Verhalen: De Kliniek', net zoals bij 'De Buurtpolitie' reality die door acteurs wordt nagespeeld, alsof het echt is.

Bron: nieuwsblad.be - eigen bericht

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers