Drama op de Dansvloer: Wim Gevaert geeft forfait

donderdag 22 februari 2007

Spijtig nieuws vanmiddag tijdens de repetities van "Sterren op de Dansvloer". Wim Gevaert, de danspartner van Marlène de Wouters, had zoveel rugpijn, dat hij dringend naar de dokter moest. De diagnose was even hard als duidelijk : een discusscheur. Wim heeft vroeger al last gehad van een hernia. Daarom mag er nu geen enkel risico genomen worden. En dus mag hij voorlopig niet meer dansen.

H


oe lang deze gedwongen rustperiode zal duren, zal pas later duidelijk worden. Wim Gevaert wordt aan de zijde van Marlène vervangen door Arend Vandevelde, die vorige vrijdag samen met zijn danspartner Valerie De Booser uit de wedstrijd verdween. Marlène en Arend oefenen sinds vanmiddag vol overgave, onder de leiding van Wim. 

Wim Gevaert is er het hart van in: "Ik vind het zelf verschrikkelijk. Dansen kan ik echt niet meer, ik kan tenslotte mijn gezondheid niet op het spel zetten. Maar ik kan Marlène ook niet in de steek laten. Daarom help ik haar tijdens haar trainingen met haar nieuwe partner Arend".  

Ook voor Marlène is het nieuws over het afhaken van Wim hard aangekomen: "Ik zag meteen dat Wim heel veel pijn had. Dat was dan ook mijn eerste zorg. Daarna dacht ik: het is gedaan voor ons. Maar toen stelde de productie voor om met Arend voort te doen. Dat zag ik wel zitten. Ik heb Arend van in het begin als een fijne man leren kennen. Het is wel vreemd, hoor. Ik had in mijn hele leven maar met één man zo intensief gedanst en dat was met Wim. Nu voelt het alsof we van nul moeten starten. Gelukkig helpt Wim ons vanaf de zijlijn. Het wordt hoe dan ook nachtwerk, want ik zal elke minuut training zeer nodig hebben".

Zal dit de uitslag beïnvloeden? Reageer in het TV-Visie Forum

TV-Visie Poll: Wie wint 'Sterren op de Dansvloer 2007'?

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carrière op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers