Dorothee Vegas & Like Maarten lanceren foute videoclip van 'Als een Leeuw in een Kooi'

vrijdag 12 juni 2020
Foto: Qmusic © DPG Media 2020

Als een leeuw in een kooi' van Willy Sommers met een beat onder? Het is er! Na de remixen van 'Allemaal' met Wim Soutaer, 'Laat het gras maar groeien' met Sam Gooris en 'Viva De Romeo's' met De Romeo's hebben Dorothee Vegas & Like Maarten, oftewel het Qmusic-avondspitsduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, nu een foute remix van deze klassieker gemaakt.

En dat met een bijpassende videoclip. Naast voor heel wat Q-collega's, zoals onder andere Sam De Bruyn en Sean Dhondt, is er ook een glansrol weggelegd voor Annie Geeraerts, de bomma in Familie. Maarten en Dorothee lanceren de remix naar aanleiding van de foute maand bij Qmusic.
 
De remix is ook meteen een voorsmaakje voor dé apotheose van de foute maand: de Foute Party in Quarantaine, op vrijdag 26 mei. Het foute feest is die dag te volgen via Qmusic.be, in de Q-app, via HLN LIVE, op Kanaal 39 en via Facebook-live. Om middernacht wordt een compilatie uitgezonden bij Q2.


Check de video:


 


Lees ook:
Qmusic knalt maandag 'De Foute Maand' op gang
Qmusic schrapt 'De Foute Party' door coronacrisis

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers