Donderdag start 'Big Brother' op KANAALTWEE

dinsdag 6 maart 2007

Iedereen heeft er wel een mening over . De ene is absoluut fan en de andere is ronduit tegen. Vanaf donderdag brengt KANAALTWEE 'Big Brother' terug op het scherm.

W


oensdagavond betrekken de bewoners al het 'Big Brother'-huis. De reden is dat er tijdens een kick-off aflevering zodanig veel kan mislopen en wordt die aflevering dus woensdagavond al opgenomen.

'Big Brother' heeft dit jaar veel verrassingen voor de bewoners EN kijkers in petto. Zo is het nog maar de vraag hoeveel bewoners er uiteindelijk het huis in gaan? We weten al dat 'Big Brother' op zoek was naar duo's, maar hoeveel eht er uiteindelijk zijn geworden, valt af te wachten.

De geselecteerde kandidaten die zullen deelnemen aan 'Big Brother' zitten momenteel op afzondering op een geheime locatie. En vanaf donderdag is eht aan de kijkers om de geheimen van 'Big Brother' te ontdekken. Vanaf donderdag kan je om 20.35 afstemmen op KANAALTWEE, maar vergeet ook TV-Visie niet dagelijks te bezoeken, want ook hier vind je dagelijks de mééste updates! Hou ons in de gaten!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers