Donderdag start 'Big Brother' op KANAALTWEE

dinsdag 6 maart 2007

Iedereen heeft er wel een mening over . De ene is absoluut fan en de andere is ronduit tegen. Vanaf donderdag brengt KANAALTWEE 'Big Brother' terug op het scherm.

W


oensdagavond betrekken de bewoners al het 'Big Brother'-huis. De reden is dat er tijdens een kick-off aflevering zodanig veel kan mislopen en wordt die aflevering dus woensdagavond al opgenomen.

'Big Brother' heeft dit jaar veel verrassingen voor de bewoners EN kijkers in petto. Zo is het nog maar de vraag hoeveel bewoners er uiteindelijk het huis in gaan? We weten al dat 'Big Brother' op zoek was naar duo's, maar hoeveel eht er uiteindelijk zijn geworden, valt af te wachten.

De geselecteerde kandidaten die zullen deelnemen aan 'Big Brother' zitten momenteel op afzondering op een geheime locatie. En vanaf donderdag is eht aan de kijkers om de geheimen van 'Big Brother' te ontdekken. Vanaf donderdag kan je om 20.35 afstemmen op KANAALTWEE, maar vergeet ook TV-Visie niet dagelijks te bezoeken, want ook hier vind je dagelijks de mééste updates! Hou ons in de gaten!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers