DINA TERSAGO wint 'Sterren op de Dansvloer'!

zaterdag 4 maart 2006

Het bleef spannend tot het laatste ogenblik, maar Dina Tersago werd uiteindelijk de terechte winnaar van de VTM-danswedstrijd 'Sterren op de Dansvloer'. Net zoals bij 'Idool' en 'Eurosong' werd Natalia opnieuw tweede!

D


ina Tersago bleef nuchter bij haar overwinning. Zij beklemtoonde dat alleen al het halen van de finale een mooi resultaat is. Haar danscoach Wim noemde de ontmoeting met Dina op 22 november het mooiste moment uit de hele wedstrijd.

De finale was wervelende show met een terugblik op de voorbije weken en een korte comeback van de andere sterren. De dansprestaties van Dina en Natalia waren uitstekend. Met amper één puntje verschil kreeg Dina Tersago het voordeel van de twijfel van de vakjury. Uiteindelijk was het aan Vlaanderen om te oordelen wie de eerste kampioen werd.  

Even opvallend was de slotact van Jacques Vermeire met zijn versie van de Tom Jones-klassieker 'It's Not Unusual'. Ook Francesca Vanthielen nam een strofe voor haar rekening. Misschien een mooie aanzet om een 'Idool' voor BV's te organiseren.

VTM blijft duidelijk niet bij de pakken zitten. Dit kijkcijferkanon krijgt binnen enkele maanden al een vervolg, aldus Jacques Vermeire. Hierop insinueerde Francesca op een mogelijk vervolg op het ijs. In Nederland plant de commerciële zender SBS 6 een variant van 'Sterren op de Dansvloer', maar dan op het ijs. Het is dus best mogelijk dat VTM ook deze variante op het scherm brengt. Het wordt afwachten of een tweede reeks al in september op tv komt.

Eén ding is zeker! Vlaanderen is nog niet verlost van 'Sterren op de Dansvloer'!

Dagelijks op de hoogte blijven van het laatste televisienieuws?  Kies dan nu voor 'TV-Visie extra', de nieuwsbrief voor wie méér tv wil. Abonneren kan via deze link. 

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers