Deze sterkhouders keren dit najaar terug bij VTM!

maandag 19 augustus 2019

Naast 11 nieuwe programma's pakt VTM dit najaar ook uit met een reeks vertrouwde sterkhouders. Van 'Familie' tot 'Make Belgium Great Again' of het zesde seizoen van 'Belgium's Got Talent' met niet alleen een nieuw jurylid maar ook de kijker thuis krijgt meer inspraak! Veel nieuwe gezichten ook in het 12de seizoen van 'De Buurtpolitie'. TVvisie geeft alvast een overzicht!

'Make Belgium Great Again'
Ze zorgden al voor een piek in de registraties voor orgaandonaties, ze maakten de drinkbus opnieuw populair. Nu zetten Frances Lefebure en haar team hun actieplan onverminderd verder om van ons land een nog GREATERE plek te maken. Om dat mogelijk te maken krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. De strijd tegen sigarettenpeuken, het tegengaan van smartphonegebruik achter het stuur en een actie om van België het meest ‘vrijwillige’ land te maken: het zijn maar enkele van de nieuwe missies waar Frances en haar team zich op storten.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'
Hoe ver gaan Vlaamse vrouwen én mannen voor de boer of boerin van hun leven? Vér, zo blijkt. Canada, Finland, Kaapverdië, Duitsland of Bulgarije: geen land is te ver in de hoop er de liefde te vinden. Stephan, Marianne, Etienne, Gerard en Victor hebben elk hun droomjob veroverd in het buitenland. Het laatste puzzelstuk van hun geluk zoeken ze in Vlaanderen: een toffe partner om hun leven te vervolledigen.

'Belgium’s Got Talent'

Hoe brengt Jens Dendoncker het ervan af als jurylid van 'Belgium’s Got Talent'? Aan welk talent schenkt hij zijn allereerste Golden Buzzer? Als invaller voor Niels Destadsbader zetelt Jens naast vaste waarden Dan Karaty, Stan Van Samang en An Lemmens om het kaf van het koren te scheiden tijdens de audities van de populaire talentenjacht. Maar daarmee is de jury nog niet compleet, want in het zesde seizoen van 'Belgium’s Got Talent' beschikken voor het eerst ook de kijkers over een Golden Buzzer. Daarmee kunnen ze élke aflevering hun favoriete act rechtstreeks naar de studioshows katapulteren. Of hoe ieders luie zetel plots een allesbepalende jurystoel wordt.

'Over Winnaars'
Vier sterke persoonlijkheden doen samen met Koen Wauters wat ze jarenlang niet meer voor mogelijk hielden: fysiek uitgedaagd worden. Als echte overwinnaars gaan ze tot het uiterste om de passie of droom die ze door hun fysieke beperking moesten opbergen toch waar te maken. Een verlamming houdt hen niet tegen om de Chinese Muur te beklimmen. Een immobiele arm door een hersenbloeding weerhoudt hen er niet van om te kajakken tussen de walvissen. Paragliden kan ook met een rolstoel. En niet kunnen lopen vormt geen obstakel voor een obstakelrun in IJsland.

'Beste Kijkers'
Dé video van de week gemist, waar iedereen over praat? Zoek niet langer. Nathalie Meskens geeft in Beste Kijkers opnieuw een overzicht van de gekste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten, of die nu afkomstig zijn van een website in Hongkong of een regionale televisiezender uit de vredige Kempen. Nathalie vult haar tafel wekelijks met 4 nieuwe kijkvrienden, die naast hun schaterlach ook hun tv-kennis etaleren. Een feest voor en over televisie!

'The Team 2'
De zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen. 'The Team 2', met na 'De Luizenmoeder' opnieuw een glansrol voor Lynn Van Royen, is het vervolg op het succesvolle eerste seizoen, dat binnen Europa meer dan 10 miljoen kijkers trok, verspreid over 10 zenders in 10 landen.

'Wat een Jaar!'

Vorig jaar was 'Wat een Jaar!' een schot in de roos op zaterdag. Opnieuw doen Nathalie, Koen en Jonas, drie van VTM’s topentertainers, een sprong in de tijd en dompelen ze zich met verrassende gasten onder in één bepaald jaar dat ze bewust meemaakten. De outfits, de decors, de muziek, de trends van toen: alles komt terug, één gezellige avond lang. Warm amusement voor het hele gezin.

'Alloo bij de Wegpolitie'
De Vlaamse autosnelwegen hebben geen geheimen meer voor Luk Alloo. Zijn kroniek van het leven zoals het rijdt, bleef het voorbije seizoen gemiddeld 645.000 mensen boeien. Wekenlang kruipt hij opnieuw op de achterbank bij de snelste flikken van het land. Herkenbare situaties in een heel herkenbaar decor.

'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'

Iedereen is zot van een goed verteld verhaal. Verhalen waar je gewoon bij had willen zijn. Met een nominatie voor de Gouden Roos op zak gaan Sven De Ridder en Ruth Beeckmans opnieuw aan de slag. Dit keer gaan ze elke week zélf langs bij bekende Vlamingen zoals Evi Hanssen, Mathias Coppens, Jeroen Meus, Adriaan van den Hoof of Kürt Rogiers om te vragen naar een straf waargebeurd verhaal. Daarna brengen ze dat verhaal samen met andere topacteurs zo goed mogelijk opnieuw tot leven. Alsof je er gewoon vanop de eerste rij bij was.  

Rode Duivels
Ook dit najaar pakt VTM uit met duivels goed voetbal. Nog zes kwalificatiewedstrijden staan op de agenda van het nationale elftal om een plek te veroveren voor het EK 2020. Met al vier overwinningen is de ploeg van Roberto Martínez goed op weg naar een Belgische deelname. Aftrappen doen Hazard en co dit najaar op 6 september voor de match tegen San Marino. Maarten Breckx voert een team van analisten aan met Gilles De Bilde, Timmy Simons, Marc Degryse en Jan Mulder. Scherpe analyses en gevat commentaar verzekerd!

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie'

Dempsey Hendrickx, Junes Lazaar, Lisa Gerlo en Idalie Samad versterken dit najaar het bekende politiekorps van Vlaanderen. Het twaalfde seizoen van 'De Buurtpolitie' introduceert vier stagiairs die dromen van een carrière als agent en stage lopen in het politiekantoor. Ze treden aan in duo, ter assistentie van de commissaris en onder het toeziend oog van stagemeester Floor.

'Familie'
Spektakel op de kliffen van Cap Blanc-Nez, daarmee eindigde de meeslepende seizoensfinale van 'Familie'. Het indrukwekkende beeld van Marie die door Mathias de dieperik werd ingeduwd bracht heel wat teweeg. En dat beeld blijft ook bij de start van het nieuwe seizoen nog nazinderen. Heeft Mathias een moord op zijn geweten? En wordt Stefanie het tweede slachtoffer van de seizoensfinale? Het nieuwe seizoen start met een dubbele dosis spanning, drama en intriges.

'VTM Filmtoppers'
Filmkleppers uit Hollywood, maar ook een Hollywoodfilm uit Vlaanderen. 'Patser', de flitsende actiefilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah, knalt dit najaar van het scherm. Met andere titels als 'Bridget Jones’s Baby', 'Spider-Man: Homecoming' en 'Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales' staat VTM ook dit najaar garant voor gezellige filmavonden.Lees ook:
VTM gaat voor een GREAT najaar met 11 nieuwe programma's
Ontdek de 11 nieuwkomers dit najaar bij VTM

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers