Deze mannen en vrouwen volgen hun boerin en boeren de wereld rond

maandag 30 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

De kop is eraf. Boerin Marianne en boeren Stephan, Etienne, Victor en Gerard beslisten maandagavond 30 september welke drie mannen en vrouwen binnenkort hun koffers mogen pakken om enkele dagen door te brengen op de woon- en werkplek van hun boer, ver weg van hier.

Husky gids Marianne neemt mee naar Finland: Nederlander Ryan (31 - Terneuzen), Joeri (36 - Landen) en Remco (37 - Mortsel).


Mogen horse man Stephan opzoeken in Canada: Sara (31 - Gent), Aline (36 - Stevoort) en Evelien (34 - Eke).

Suikerrietboer Etienne kijkt in Kaapverdië uit naar de komst van: Sabine (42 - Vilvoorde), Isabel (49 - Roeselare) en Rebecca (46 - Keerbergen).

Akkerbouwer Victor verwacht in Bulgarije: Rani (20 - Erpe), Silke (23 - Boekhoute) en Jilly (28 - Houthalen).

Mogen akkerbouwer Gerard in Duitsland opzoeken: Peggy (42 - Tessenderlo), Marijke (42 - Gent) en Daphné (40 - Deurne).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers