Dean, Katherine en Stoffel openen Mystery show

zaterdag 24 november 2007

Donderdagavond opende de nieuwe show van Holiday On Ice in Hasselt. Het ijsspektakel stond helemaal in het teken van 'Mystery'. Ook de drie overgebleven koppels van 'Sterren op het ijs' toonden hun schaatstalent.

D


e Mystery show werd geopend door Sterren op het ijs- presentatrice Francesca Vanthielen en jurylid Michiel Das, tevens Commercieel Directeur van Holiday On Ice. Vooraleer de ervaren schaatsers hun kunnen toonden, was het eerst de beurt aan de halve finalisten van Sterren op het ijs.

Dean, Katherine, Stoffel Bollu en hun danspartners deden hun prachtige kür van woensdagavond nog eens over onder luid applaus. Ook Greet Rouffaer die de wedstrijd onverwachts moest verlaten na een zware valpartij werd niet vergeten. Ondanks tien gebroken ribben zakte ze toch af naar de Ethias Arena om te supporteren voor haar collega's en van de spectaculaire show te genieten.

Twee uur lang kon het publiek genieten van de 'mysterieuze' show. Alice in Wonderland, draaiende derwisjen, wilde zigeunerdansen en zelfs een betoverd bos met goblins en elfen passeerden de revue. De hele show stond in hetteken van mysterie en verbaasde het publiek keer op keer.

Onder het publiek waren heel wat bekende Vlamingen die niet alleen van de show kwamen genieten, maar ook supporterden voor hun collega's. Veel Familie -acteurs staken Stoffel een hart onder de riem. Hij zit immers in de skate-off van vrijdag waar hij het opneemt tegen Vital.

De Mystery show is nog tot 25 november in Hasselt te bekijken en verhuist dan naar Oostende en Antwerpen.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers