Dean, Katherine en Stoffel openen Mystery show

zaterdag 24 november 2007

Donderdagavond opende de nieuwe show van Holiday On Ice in Hasselt. Het ijsspektakel stond helemaal in het teken van 'Mystery'. Ook de drie overgebleven koppels van 'Sterren op het ijs' toonden hun schaatstalent.

D


e Mystery show werd geopend door Sterren op het ijs- presentatrice Francesca Vanthielen en jurylid Michiel Das, tevens Commercieel Directeur van Holiday On Ice. Vooraleer de ervaren schaatsers hun kunnen toonden, was het eerst de beurt aan de halve finalisten van Sterren op het ijs.

Dean, Katherine, Stoffel Bollu en hun danspartners deden hun prachtige kür van woensdagavond nog eens over onder luid applaus. Ook Greet Rouffaer die de wedstrijd onverwachts moest verlaten na een zware valpartij werd niet vergeten. Ondanks tien gebroken ribben zakte ze toch af naar de Ethias Arena om te supporteren voor haar collega's en van de spectaculaire show te genieten.

Twee uur lang kon het publiek genieten van de 'mysterieuze' show. Alice in Wonderland, draaiende derwisjen, wilde zigeunerdansen en zelfs een betoverd bos met goblins en elfen passeerden de revue. De hele show stond in hetteken van mysterie en verbaasde het publiek keer op keer.

Onder het publiek waren heel wat bekende Vlamingen die niet alleen van de show kwamen genieten, maar ook supporterden voor hun collega's. Veel Familie -acteurs staken Stoffel een hart onder de riem. Hij zit immers in de skate-off van vrijdag waar hij het opneemt tegen Vital.

De Mystery show is nog tot 25 november in Hasselt te bekijken en verhuist dan naar Oostende en Antwerpen.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers