De vijf duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant!' zijn bekend

vrijdag 20 maart 2015

Lieve & Mieke en Fee & Jonas waren al zeker van hun pop-up. Daar zijn gisteren nog Dries & Guus, Liselotte & Miguel en Thomas & Alexia nog bijgekomen. Voor Michael& Gilles stopt het verhaal.

Een spannende opdracht besliste in de tweede aflevering van 'Mijn Pop-uprestaurant!' over het lot van de overgebleven vier duo's. De duo's kregen de opdracht om in 24 uur een eenmalige pop-uprestaurant op te bouwen. Dries kwam met het idee om te werken rond de industriële revolutie. Het werd een spannende en soms wel ludieke strijd voor de overgebleven duo's. De jury kwam langs om alle gerechten te proeven en hun top drie samen te stellen.


Dries & Guus waren de primussen van de klas en mochten als eerste hun stad kiezen. Ze gingen resoluut voor Hasselt. Daarna was het tot hun grootste verbazing aan Liselotte & Miguel. Hun street food pop-up zal aan de Vismarkt in Brussel neergepland worden. Het laatste duo Thomas & Alexia kregen de stad waar ze stiekem op hoopten: Oostende waar ze succes proberen te behalen met hun vleesrestaurant.

Voor de Roeselaarse vrienden Michael & Gilles is het pop-upavontuur gedaan. Ze blikken wel tevreden terug en hebben naar eigen zeggen enorm veel bijgeleerd. 'We zijn blij dat we zo ver geraakt zijn in dit avontuur en dat de jury iets zag in ons concept. Dat op zich is al een overwinning. Het is jammer dat we ons niet hebben kunnen bewijzen', vertelden ze in de aflevering.

Vanaf zaterdag 21 maart om 20.00 uur kan er via vtm.be en de VTM app gereserveerd worden voor een plaatsje in de verschillende pop-uprestaurants. Op zaterdag 28 maart openen de vijf 'Mijn Pop-uprestaurants!' dan effectief hun deuren.

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier
mijnpopup

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers