'De Mol': en WEER is er een verdachte minder!

maandag 14 maart 2016

De zevende aflevering van 'De Mol' werd kandidaat Stijn fataal. Met zijn 25 jaar was Stijn de jongste deelnemer. Hij is ingenieur en komt uit Lommel.

Zowel Gilles, Cathy en Hanne waren sprakeloos tijdens de exit van Stijn. Hij heeft tenslotte veel bijgedragen voor de groep en geld verdiend.


Maar wie is eigenlijk Stijn? Zoals hij zelf zegt, is uitstellen zijn grootste zwakte. Hij houdt van voetbal en is bang van kleine ruimtes. Hij identificeert zich met zichzelf.

'Ik had mijn exit wel min of meer verwacht', zegt Stijn,' want de laatste dagen voelde ik mij niet echt lekker, ik voelde me ziek en moe, heel waarschijnlijk had ik iets verkeerd gegeten. Daardoor had ik niet zo zeer de tijd om alles op een rijtje te zetten. Maar ik leefde wel op het elan dat het wel zou lukken. Mijn uitsluiting heeft zeker te maken met het feit dat ik eigenlijk veel te weinig wist over de mol.'

'Ik ben tevreden en trots op wat ik gepresteerd heb en dat ik zo ver ben geraakt. Bij mijn thuiskomst kreeg ik wel goede reacties. Moeilijk was wel de zwijgplicht. Door mijn deelname aan 'De Mol' ben ik wel enkele ervaringen rijker en heb zeker van mijn medekandidaten dingen in de positieve zin kunnen leren.'

'In 'De Mol' speelt iedereen op zijn eigen manier en ik heb wel de indruk dat Gilles er voor honderd procent voor gaat. Ik gun iedereen winnaar te worden, wens iedereen veel succes, want wie zo ver geraakt heeft toch heel wat gepresteerd. Ik zal mijn medekandidaten nog zeker ontmoeten.'

Nu wordt het pas spannend. Slechts drie kandidaten blijven in de running. Wie van Gilles, Cathy en Hanne is de mol en wie wordt de winnaar en wie de verliezer? De allerlaatste opdracht is: 'De Mol' ontmaskeren.

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, kent een rijke geschiedenis en een onrustig recent verleden. Het is de meest diverse Arabische stad met 18 verschillende religies. In de 20e eeuw stond het bekend als het Parijs van het Oosten, maar dat veranderde met de 15 jaar durende burgeroorlog die begon in 1975. Dat kunst hier een belangrijke rol speelt, ontdekken Janina en Alastair bij hun bezoek aan de maronitische kerk hoog in de bergen, met zicht over de hele stad. De kunst in de stad doet terugdenken aan het verleden, maar omarmt ook de toekomst. Het culturele leven en de culturele rijkdom van de stad spelen een grote rol in de complexe geschiedenis en identiteit van deze stad.

'An Art Lovers' Guide', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers