'De Buurtpolitie' krijgt broertje op VTMKZOOM

woensdag 23 augustus 2017
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

Vanaf 4 september is op VTMKZOOM de nieuwe reeks 'De Buurtpolitie Extra' te zien. Dat is een spin-off van de populaire VTM-reeks 'De Buurtpolitie'.

In 'De Buurtpolitie Extra' op VTMKZOOM kijken inspecteurs Tineke (Nicoline Hummel) en Koen (Andy Peelman) terug op de meest uiteenlopende avonturen die ze samen beleefden. Op VTMKZOOM krijgt 'De Buurtpolitie' een educatief tintje. Tineke en Koen zullen namelijk extra informatie geven over het werk bij de politie.


'De Buurtpolitie' is al jaren enorm populair bij VTM. De serie flirt bijna elke werkdag met het half miljoen kijkers. Vorig jaar trok de flm van de serie goed 158.000 bezoekers naar de bioscoop. Een tweede film ligt klaar.

'De Buurtpolitie' start op maandag 28 augustus weer bij VTM. Vanaf 4 september is er dan 'De Buurtpolitie Extra' op VTMKZOOM.

Volg TVvisie ook op Instagram!

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Naast Thierry en Sanne en Henk en Chantal wordt nu ook het derde koppel van het experiment onthuld. Kimberly is al elf jaar vrijgezel en zoekt een echte soulmate. Robin heeft aan vrouwelijke aandacht geen gebrek, maar is eraan toe zich te settlen.Bij Henk en Chantal lopen de spanningen op nu de trouwdag nadert. Iedereen vraagt zich af of de bruid dit wel zal volhouden.

'Married At First Sight Nederland', om 20.30 uur op Vitaya.

Dossiers