'De Buurtpolitie' krijgt broertje op VTMKZOOM

woensdag 23 augustus 2017
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

Vanaf 4 september is op VTMKZOOM de nieuwe reeks 'De Buurtpolitie Extra' te zien. Dat is een spin-off van de populaire VTM-reeks 'De Buurtpolitie'.

In 'De Buurtpolitie Extra' op VTMKZOOM kijken inspecteurs Tineke (Nicoline Hummel) en Koen (Andy Peelman) terug op de meest uiteenlopende avonturen die ze samen beleefden. Op VTMKZOOM krijgt 'De Buurtpolitie' een educatief tintje. Tineke en Koen zullen namelijk extra informatie geven over het werk bij de politie.


'De Buurtpolitie' is al jaren enorm populair bij VTM. De serie flirt bijna elke werkdag met het half miljoen kijkers. Vorig jaar trok de flm van de serie goed 158.000 bezoekers naar de bioscoop. Een tweede film ligt klaar.

'De Buurtpolitie' start op maandag 28 augustus weer bij VTM. Vanaf 4 september is er dan 'De Buurtpolitie Extra' op VTMKZOOM.

Volg TVvisie ook op Instagram!

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluw en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers